Баскетболистите на Миньор Перник шампиони при 19-годишните

Стефан Ралчев
Перничани разбиха на финала Берое със 109:52

Пореден успех постигна школата на Миньор 2015, след като момчетата на Милен Дудев спечелиха титлата в Първа Дивизия при юношите до 19 години пред родна публика.

След много тежък полуфинал вчера, миньорци наложиха тотална доминация от първата минута днес и разгромиха Берое със 109:52 и не оставиха съмнения в мача за титлата, пише официалният сайт на БК Миньор 2015.

Още първата четвърт показа в какво русло ще върви двубоя след 31:9 за домакините. Втората част продължи с още от същото и след нови 31 точки за Миньор срещу само 10 за съперника, момчетата на Дудев се оттеглиха с 43-точкова преднина на полувремето – 62:19. Второто полувреме бе възможност за пълно ротиране на състава и надграждане на преднината, което се и случи за да се стигне до крайното 109:52 в полза на перничани.

Десет състезатели се отчетоха с актив в срещата, като най-резултатен за успеха бе Денис Григоров с 33 точки, към които добави 4 борби и 4 отнети топки. Камен Каменов бе отново изключително полезен с 19 точки, 10 борби, 5 асистенции и също 4 отнети топки, докато Богомил Лозанов и Виктор Пейков се отчетоха съответно с 14 и 10.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P