Бащата на Меси с нова среща с Лапорта, Шави: Лео дава надежда на феновете…

Стефан Ралчев
Завръщането на аржентинеца все повече е на дневен ред

Бащата на Лионел Меси – Хорхе Меси отново се е срещнал с президента на Барселона Жоан Лапорта, твърди британското издание Daily Mirror.

Четете в БР футболни прогнози

Името на аржентинския национал все по-често се свързва със завръщане в каталунския гранд след края на договора му с френския Пари Сен Жермен през юни.

Парижани искат да задържат Меси в състава, но футболната звезда все още не е приел предложението за удължаване на контракта му.

Според източника, бащата на Лионел Меси, който е и негов личен агент, е започнал предварителни разговор с Лапорта за завръщането на аржентинеца в клуба, в който прекара по-голяма част от кариерата си.

Лионел Меси все още не е получил официална оферта от Барселона, но се смята, че възстановяването на добрите отношения между семейство Меси и Лапорта е ключово за евентуален трансфер.

„Феновете оценяват къде сме. На нас ни липсва титлата. Лео генерира надежда. Те скандират името му от два мача. Да видим дали това ще се случи. Фокусираме се върху този сезон, трябва да спечелим Ла Лига“, сподели Шави.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P