Барселона уволни Роналд Куман

Стефан Ралчев
Решението дойде след поражението от Райо Валекано

Барселона уволни треньора Роналд Куман часове след загубата с 0:1 от Райо Валекано като гост в двубой от междинния 11-ия кръг на Ла Лига. Новината беше очаквана, но не и толкова скоро, тъй като се твърдеше, че Куман ще остане поне до гостуването на Динамо в Киев от Шампионската лига на 2 ноември.

Четете футболни прогнози за деня в Букмейкър Рейтинги

58-годишният специалист пое Барса в тежък момент през 2020 година, като се отказа от работата си на селекционер на Нидерландия. През миналия сезон Барселона спечели Купата на Испания, а в Шампионската лига достигна до 1/8-финалите.

През настоящата кампания каталунците вървят девети в класирането с 15 точки, а в Шампионската лига имат само 3 от девет възможни в група Е, където са още отборите на Динамо, Бенфика и Байерн (Мюнхен).

Все още не е ясно кой ще е новият треньор на Барселона. Един от спряганите е Шави Ернандес, който в момента работи в Катар. Също така варианти са треньорът на дублиращия отбор Серхи Бархуан и наставникът на Ривър Плейт Марсело Гаярдо.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P