Барселона сменя името на стадион „Камп Ноу“

Стефан Ралчев
Клубът добавя името на Спотифай заради нов договор

Барселона обяви официално старта на партньорството си с шведската компания “Спотифай”. Шведската платформа за стрийминг на музикално съдържание ще е генерален спонсор на клуба от следващия сезон. Договорът е за срок от 4 години. Според информацията договорът е на стойност 280 милиона евро.

Четете нашите футболни прогнози

Логото на “Спотифай” ще заеме място на представителния екип на каталунците, както и на този на женския състав. Стадионът на Барса пък вече ще носи името “Спотифай Камп Ноу”.

„Много сме горди, че може да обявим новаторски съюз като този със световноизвестна организация като Spotify. Това партньорство ще ни позволи да продължим да доближаваме клуба до феновете и да ги накараме да се чувстват още повече част от семейството на Барселона чрез уникални преживявания, които ще ни позволят да комбинираме забавление и футбол, което прави възможно да достигнем до повече хора по света едновременно“, каза президентът на каталунците Жоан Лапорта.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P