до 200 лв начален

бонус спорт

Вземи бонус

Барселона се мести временно на друг стадион

Стефан Ралчев
Предстои кратък ремонт на „Камп Ноу“, основната реконструкция ще бъде през 2024 година

Ръководството на Барселона е постигнало договорка с турската фирма “Лимак”, която ще се заеме със строителните работи по предстоящото обновяване на “Камп Ноу”, съобщава “Мундо Депортиво”.

Четете нашите футболни прогнози за днес

Двете страни са се споразумели началото на работата да започне на 1 юни, когато от Ла Лига ще започнат да събират цялото електронно оборудване, включително системите ВАР и технологията за голлинията, а през втората седмица на месеца се очаква да стартира и същинската работа по съоражението.

Междувременно Барселона ще стартира следващата кампания на олимпийския стадион в града – “Монтжуик”, а предварителните разчети гласят, че каталунците ще могат да се завърнат в своя дом някъде през ноември.

Цялостната реконструкция на “Камп Ноу” обаче се очаква да завърши някъде през 2024 година. Все пак всички тези планове продължават да са пряко зависими и от продължаващата работа на ръководството на клуба по осигуряване на инвеститори и допълнително финансиране за осъществяване на този проект, който се очаква да струва около милиард и половина евро.

 

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P