Барселона – ПСЖ: Коефициенти, анализ, къде да гледаме на живо

Стефан Ралчев
Двубоят е гвоздей в първите осминафинали в Шампионската лига

Кога и къде е мачът

Барселона приема ПСЖ в първи осминафинал в Шампионската лига. Двубоят е днес от 22:00 часа на Камп Ноу. Със сигурност феновете си спомнят предишната среща между двата тима – отново на осминафиналите през 2017 година. Тогава в първия мач ПСЖ разби Барселона с 4:0 и изглежда мислеше за следващия етап, когато на реванша каталунците попиляха гостите с 6:1 след късни голове в добавеното време.

Моята ВИДЕО прогноза за двубоя може да прочетете – ТУК

Къде да гледате на живо

Двубоят ще бъде предаван пряко по телевизия MAX Sport 3, но ако нямате възможност да гледате срещата по този канал, екипът на Букмейкър Рейтинги ви предлага и да гледате мача на живо, напълно безплатно и без регистрация.

Гледайте мача На Живо – ТУК

Моментната форма

Треньорът на гостите от Париж Маурисио Почетино има проблеми с контузени играчи, като няма да може да използва Неймар и Ди Мария. Големи проблеми обаче има и Роналд Куман. Той няма да може да използва Сержи Роберто, Коутиньо и Ансу Фати, които са контузени. Жерар Пике поднови тренировки наскоро, но до последно ще бъде под въпрос, а отскоро в лазарета са още Араухо и Брайтуайт. Барселона записа 12 поредни мача в първенството на Испания без загуба (10 победи и 2 равенства), с което се закрепи в Топ 3, но все още е на дистанция от лидера Атлетико Мадрид. ПСЖ за разлика от други години, този сезон има конкуренция във френската Лига 1 в лицето на Лил и Лион. Все пак ПСЖ е на една точка от върха и все още е с огромни шансове да спечели поредна шампионска титла.

Коефициенти

Букмейкърите дават предимство на Барселона, като в последните часове коефициентите за единица паднаха и под 2.00. Така например Winbet вече предлага 1.93 за победа на каталунците, докато за ПСЖ двойката е оценена с 3.65. Ако имате нова сметка в Бет365, може да вземете ставка за единицата на 1.90 срещу 3.75 за двойка в полза на гостите. Интересен е пазарът кой от двата тима ще продължи напред, като и тук предимството е за Барселона – 1.70 в същия букмейкър срещу 2.05 за гостите от Париж. Един от предпочитаните пазари, когато се изправят силни и офанзивни отбори, е Гол/Гол – в Betwinner той е 1.58.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P