Барселона представи Левандовски пред почти 60 000 фенове [ВИДЕО]

Стефан Ралчев
Полякът обеща много трофеи с екипа на каталунците

Новият нападател на Барселона Роберт Левандовски бе представен пред близо 60 000 фенове (59 026) на стадион „Камп Ноу“ по обяд, когато температурите бяха над 32 С. Той излезе на терена с фланелка с номер 9 и в компанията на президента на клуба Жоан Лапорта.

„Много съм доволен да бъда в Барселона. Благодаря много. Горд съм да бъда играч на този отбор. Струва ми се, че отне много време, но накрая съм тук. Много съм щастлив и съм сигурен, че ще вкарам много голове на този стадион и ще спечелим много титли с вашата подкрепа“, обърна се той към публиката.

Може да намерите футболни прогнози при нас

„Невероятно е да видя толкова много фенове на стадиона. Много е специално за мен. Сигурен съм, че всеки мач на „Камп Ноу“ ще бъде магичен. Знам, че феновете ще дойдат на стадиона в неделя да ни подкрепят. Сигурен съм, че в последния мач преди началото на сезона ще присъстват да ни подкрепят, много е важно“, каза още Левандовски.

Той направи обиколка на стадиона в компания на момчета и момичета от академията на Барселона. След това подписа много фланелки и позира за снимки със семейството си.

„Благодаря за голямото усилие, което направи да дойдеш тук. Благодаря на всички, които дойдохте. Гледам ви и си мисля, че това е повече от клуб. Не беше лесно, но операцията успя, защото това е футболист, който искаше да играе в Барселона. Искам да благодаря специално на агента му Пини Захави. Също така на Матеу Алемани за това, че преговаря с един от най-големите клубове в Европа и за тандема му с Кройф. Благодаря и на семейството на Роберт и специално на съпругата, която е един от ключовете той да бъде в такава форма“, каза президентът Лапорта.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P