Българският футбол се завръща: Може да залагате на мачовете от нашето първенство

Стефан Ралчев
Българското футболно първенство се завръща след принудително прекъсване от повече от два месеца заради пандемията от Коронавируса. В петък (05 юни) ще се изиграят първите два мача от подновяването на шампионата. Останалите са в събота, неделя и понеделник.

Ефбет лига коефициенти

Ако сте забравили какво се случва в родната Ефбет лига, ето какво е положението. Лудогорец е лидер с 55 точки, Левски, Локомотив Пловдив и ЦСКА са след него с равен брой точки – по 46. До края на редовния сезон остават само два кръга. След това ще се изиграят плейофи по съкратен вариант и вместо по 10 мача в плейофите, ще се състоят само по 5. Причината е липсата на достатъчно време, а и първенството трябва да завърши в нормален срок, за да започне слеващият сезон.

Букмейкърите вече определиха коефициенти за мачовете от първия кръг от подновяването. Естествено, че най-интересният двубой ще бъде в петък на стадион Георги Аспарухов между Левски и Лудогорец. На практика се срещат двата отбора, които се намират на първите две места в шампионата.

Българските букмейкъри поставиха Левски в ролята на тотален аутсайдер в битката срещу хегемона за последните години у нас. „Сините“ получават ставка от 3.05 от един от букмейкъра Winbet, докато победата на гостите от Разград е оценена с доста по-ниския коефициент 2.25.

Efbet дава още по-висок коефициент за Левски – 3.10, докато гостите от Разград и настоящ лидер в шампионата получават отново 2.25. Ставка 1.90 е за пазара „Двата отбора да се разпишат в мача“, докато 1.95 получавате за това единият от отборите да не реализира попадения. Ако Лудогорец отбележи първия гол в София и вие сте заложили на това, печелите на коефициент 1.85, докато, ако „сините“ открият първи резултата – ставката е 2.25. Вижте обаче какъв е коефициентът, ако „Никой“ не се разпише в срещата, тоест тя завърши наравно 0:0 (9.75).

За разлика от родните букмейкъри, един от топ букмейкърите в световен мащаб – Bwin Ревю, дава малко по-големи шансове на Левски в дербито с Лудогорец. Австрийската компания дава на сините ставка 2.85 за победа, докато за Лудогорец е 2.20. Руският букмейкър 1xBet също е по-милостив към сините, като дава коефициент 2.93 за негова победа, докато успех на гостите от Лудогорието е оценен с 2.18.

ЦСКА и Локомотив Пловдив имат лесни мачове от първия кръг след подновяването на шампионата. Червените гостуват на Витоша Бистрица и коефициентите за тяхна победа варират около 1.04 – 1.05. Локомотив Пловдив посреща Етър в преследване на нови три точки и битка за второто място с Левски и ЦСКА. За смърфовете коефициентите са в порядъка на 1.10-1.12.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P