Български спортен тотализатор с лиценз за онлайн залози [ДОКУМЕНТИ]

Стефан Ралчев
Задава ли се още една възможност пред любителите на онлайн игрите? Вероятно да, след като налице са първи постъпки за подобно нещо. За какво става въпрос?!

toto

Български спортен тотализатор официално притежава лиценз за: „Игра със залагания върху резултати от спортни състезания и надбягвания с коне и кучета (онлайн)“. Това става ясно от проверка в портала на НАП, където са публикувани решения от заседанията на Държавната комисия по хазарта (ДКХ). Комисията официално бе закрита и от 8 август НАП пое функциите й. Но решенията до тази дата бяха гласувани все още от ДКХ, които могат да бъдат открити в сайта на НАП.

Така става ясно, че с: Решение: 000030-60 / 22/06/2020 Удостоверение за издаване на лиценз: 000030-5396 / 08/07/2020 Статус: Валиден „тото“-то вече притежава валиден лиценз за ОНЛАЙН ЗАЛАГАНИЯ ВЪРХУ РЕЗУЛТАТИ ОТ СПОРТНИ СЪСТЕЗАНИЯ И НАДБЯГВАНИЯ С КОНЕ И КУЧЕТА, а не само за познатите до момента „Тото 1“, Тото 2“, „Втори тото шан“ и т.н.

online-licenz

Получаването на такъв лиценз ясно показва, че Български спортен тотализатор (БСТ) има намерение да се развива в посока онлайн залагания, подобни на тези, които предлагат останалите хазартни компании.

На 22 юни на заседание на все още действащата тогава ДКХ са решени и промените в ръководството на Тотализатора, за които бе публично обявено. Изпълнителен директор е Любомир Петров на мястото на дългогодишния Дамян Дамянов, а в УС влизат Валентин Точев, Христо Йовов, Гошо Гинчев, Людмила Петкова и Любомир Петров. На спортната общественост са познати имената на бившите футболисти Христо Йовов и Гошо Гинчев. От предишния УС са заличени: Белчо Иванов, Константин Баждеков, Горяна Тодева, Живко Вангелов и Дамян Дамянов.

Български спортен тотализатор има и ВАЛИДЕН лиценз за „Моментни лотарийни игри Шанс за всички“ – 52 утвърдени игри, както за Тото (онлайн), Традиционна лотария, Тото. В официалния сайт toto.bg онлайн може да се играят добре познатите игри от Тото 2 (6/49, 6/42, 5/35, Зодиак и Рожден ден), Тото 1 – 13 срещи, както и Тото 1 – 10 срещи, 10 срещи система, 12 срещи, 12 срещи система, 13 срещи, 13 срещи система. В раздел „Моментни игри“ може да намерите добре познатите доскоро талони за търкане, които са част от търговската мрежа. Все още няма възможности за онлайн залози на спортни състезания подобни на онлайн букмейкърските компании. Получаването на лиценз за такива игри обаче е твърде възможно да означава развитие и в тази посока…

Към този момент актуални лицензи за ОНЛАЙН ЗАЛАГАНИЯ имат:

  • Български спортен тотализатор
  • Efbet
  • Winbet
  • Bet365
  • PalmsBet
  • Bwin
  • Pokerstars (само за Онлайн Казино)

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P