до 200 лв начален

бонус спорт

Вземи бонус

България с много важна и изстрадана победа над Румъния

Стефан Ралчев
Нашите баскетболисти спечелиха с 1 точка разлика

България спечели много важна победа в мач от предварителните квалификации за ЕвроБаскет 2025 след успех над Румъния в Питещ с драматичното 62:61.

Четете нашите футболни прогнози

България приема Португалия в неделя в Ботевград. Тогава нашите и иберийците ще определят помежду си крайното класиране. Българските момчета трябва да спечелят с повече от 10 точки разлика, за да завършат на първо място и да се класират за следващия етап от същинските квалификации. Очаква се в Ботевград към тима ни да се присъедини и Спортист Номер 1 на България за 2022 година Александър Везенков.

Страхотен дебют с екипа на националния отбор днес в Питещ направиха Коуди Милър-Макинтайър, Симеон Лепичев и Лъчезар Димитров.

Гардът на турския Газиентеп бе в основата на много прекрасни отигравания в нападение, като завърши мача с 11  точки и 12 асистенции за първи дабъл-дабъл с екипа на „лъвовете“. Роденият в САЩ баскетболист показа страхотен синхрон с друг дебютант – Симеон Лепичев, който завърши с 13 точки.

Най-резултатен в мача бе Павлин Иванов с 14 точки, като вкара и решаваща тройка в самия край на мача. 11 точки и 9 борби се включи Йордан Минчев. Много силен мач в защита изигра капитанът Чавдар Костов с 1 точки и 9 борби.

В другия мач от групата Португалия, макар и трудно, взе своето и победи в гостуването си на Кипър със 75:66.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P