Артета се извини на феновете на Арсенал

Стефан Ралчев
Трябва да приемем случилото се и да го преглътнем

Мениджърът на Арсенал Микел Артета се извини на феновете след загубата с 0:3 от Брайтън във Висшата лига. „Артилеристите“ на практика останаха само с математически шансове за титлата в Англия, като Манчестър Сити може да стане шампион още в следващия кръг.

Футболни прогнози за днес може да прочетете в Букмейкър Рейтинги

„Чувството е тотално различно от това от миналия уикенд, когато направихме абсолютно всичко по силите ни, за да спечелим срещу Нюкасъл. В мача срещу Брайтън видях точно обратното“, заяви Микел Артета.

„Дължим извинение на феновете за играта ни и тук говоря най-вече за второто полувреме. Трябва да приемем случилото се и да го преглътнем“, извини се мениджърът на Арсенал.

„Все още не сме математически извън битката за титлата, а второто място ни е сигурно. Това поне няма да се промени. Просто ни трябват няколко дни, за да приемем това, което се случи в мача с Брайтън. В момента съм твърде нервен и имам чувството, че просто им подарихме победата. Борихме се с всички сили, за да стигнем до позицията, в която сме, така че няма да се отказваме от мечтата ни“, завърши Артета.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P