Арсенал подписа партньорски договор с букмейкър

Стефан Ралчев
Арсенал обяви сериозна партньорска сделка с букмейкър.

Sportsbet-Arsenal

Sportsbet.io парафира договор за следващите 3 години с Арсенал. Компанията разполага с водеща платформа за криптовалути и именно с това е популярна в света на хазартната индустрия. Sportsbet.io е със седалище Естония, като само преди по-малко от месец обяви договор и с друг отбор от Висшата лига на Англия – Саутхямптън.

Брандът, който е част от Coingaming Group, заяви, че ще използва тригодишното партньорство, за да създаде ексклузивно изживяване за феновете на Арсенал и собствените си клиенти. Освен на „артилеристите“ компанията ще помага и на женския отбор на Арсенал – един от най-известните тимове в женския футбол в света с общо над 6 милиона последователи в социалните мрежи. Освен това специалисти от женската академия на Арсенал ще си партнират с колегите си от женския национален отбор на Естония до 19 години.

„Фантастично е да сключим договор със Sportsbet.io. Те са иноватори в много области и сътрудничеството ще бъде полезно и за двете страни. Горди сме да си партнираме с водеща на пазара компания, която е на челни позиции в игралната индустрия”, каза търговският директор на Арсенал Питър Силвърстоун.

“Подписването на тригодишна сделка с Арсенал, един от най-известните отбори в света, е огромно начинание и нещо, от което всички сме много развълнувани“, коментира основателят на Coingaming Group Тим Хийт.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P