Арестуваха бивш голмайстор на ЦСКА за домашно насилие

Стефан Ралчев
Скандал с Фернандо Каранга в родната му Бразилия

Бившият голмайстор на ЦСКА Фернандо Каранга бе арестуван в родната си Бразилия заради домашно насилие, съобщи бразилското издание „Глобо“.

В Букмейкър Рейтинги може да четете футболни прогнози от специалисти

32-годишният футболист е задържан в Ресифе в неделя по подозрение в нападение над партньорката си, 29-годишна жена от Беларус.

Каранга играе за китайския Хънан, но все още е във ваканция в родината си, макар че сезонът в Китай започна преди седмица.

Според полицията в Ресифе жената е намерена в безпомощно състояние на улицата, в квартал Боа Виагем, в южната зона на Ресифе. Заради инцидента Каранга е задържан в полицейското управление.

Адвокатът на играча – Сезар Салеш, твърди, че Каранга и приятелката му са се скарали, но той не е удрял жената. Двамата са заедно от осем месеца и се подготвяли да се върнат в Китай, където футболистът да се присъедини към своя клуб.

„Жената не е поискала закрила и не се е обадила в полицията. Тя съобщи, че е имала криза на ревност, те са се карали и е претърпяла инцидент, когато е счупила бутилка шампанско, порязвайки ръката си. Тя се опитвала да влезе в къщата, а той я изгонил“, обясни адвокатът, цитиран от „Глобо“.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P