Арда уволни Славко Матич

Стефан Ралчев
Ръководството махна наставника веднага след мача с ЦСКА

Ръководството на Арда Кърджали уволни Славко Матич. Това се случи веднага след равенството 2:2 с ЦСКА. Треньорът наговори доста сериозни нападки срещу част от футболистите, които са работили срещу него. Славко Матич дебютира срещу ЦСКА на 20 ноември и изкара на поста точна 26 дни, като води тима в 6 мача – 3 загуби, 2 равенства и 1 победа.

Вижте нашето Efbet Ревю за подробности за всички бонуси и високи коефициенти

„Имаме вътрешни проблеми от първия ден. Има хора, които работят срещу нас. Исках да подам оставка веднага, но няма да го направя заради тези момчета. Искам да кажа – Крумов и Жуниньо не са контузени, аз ги освободих от отбора. Жуниньо пращаше СМС на бившия треньор на Арда. Аз не съм доволен, че има някои, които работят срещу мен. Тук има много хора, които работят срещу нас. Тези които не са тук, значи не заслужават да носят фланелката на Арда. Тези, които не дават всичко от себе си, нямат място в Арда. Това е въпрос на администрация. Когато дойдох, имаше група, които са срещу мен“, каза Матич след мача.

А ръководството написа следното:

Минути след края на срещата от efbetЛИГА между АРДА и ЦСКА-София, ръководството на ПФК АРДА се събра спешно и взе единодушно решение да освободи от поста старши треньор Славко Матич. Поводът за това решение, са неистините и лъжи, които той каза в ефира на телевизията излъчваща двубоя. Ръководството на ПФК АРДА няма да толерира подобен род изказвания, които не отговарят на истината, и уронват имиджа на клуба. Новият наставник на отбора ще бъде обявен, когато бъде постигната договорка.

 

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P