Арда пак трябва да свива парите в клуба

Стефан Ралчев
Може да се стигне до трансфери през зимата

Ръководството на Арда планира отново да свие бюджета през зимата. Тогава е възможно най-конвертируемите играчи на тима да бъдат продадени. В момента такива са националите Иван Караджов и Спас Делев. Към двамата имаше интерес и през лятото, но тогава до трансфери не се стигна.

Четете футболни прогнози в сайта Букмейкър Рейтинги

Този сезон се оказа доста турбулентен за кърджалийци, които в края на миналата кампания играха финал за Купата на България срещу ЦСКА (0:1), както и спечелиха квота за Лигата на конференциите. Именно след участието на тима в най-новия евротурнир започнаха и неволите.

Финансовият благодетел Румен Гайтански обяви оттеглянето си. Той бе последван и от цялото ръководство на клуба, като се наложи да се избира нова управа, в която влязоха местни хора. За спортен директор бе назначен Ивайло Петков.

Преди септемврийската пауза за националните отбор старши треньорът Николай Киров и трима от основните играчи на “сините” (Деян Лозев, Крум Стоянов и Емил Мартинов) преминаха в ЦСКА 1948. Арда назначи Димитър Димитров-Херо, който напусна поста си поради лични причини по-малко от 24 часа, след като бе официално представен на пресконференция. В момента кърджалийци се водят от неговия помощник Георги Чиликов.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P