Арда изкара над 1 милион лева от трансфер в Русия

Стефан Ралчев
Клубът продаде Лъчезар Котев на Химки за 600 000 евро

Арда ще получи около 600 000 евро от трансфера на един от най-добрите си футболисти Лъчезар Котев в руския елитен Xимки.

Футболни прогнози за днес може да намерите в Букмейкър Рейтинги

Справка показва, че халфът ще е най-скъпият футболист в Химки тази зима, след като отборът от предградията на Москва вече договори бразилеца Лео Андраде от Маритимо за 300 000 евро, уругваеца Кристиан Тасано от Санта Клара също за 300 000 евро, както и сърбина Стефан Мелентиевич за 120 000 евро. Алексей Никитин е привлечен за 100 000 евро от УФА, а едва за 22 000 евро Валентин Палцев пристига от КамАЗ, пише „Мач Телеграф“.

Котев пристигна в Кърджали през 2020 г. от Витоша Бистрица. Той много бързо се превърна в основна фигура в тима на Арда, като до момента записа 65 мача за тима в елита, в които отбеляза 5 гола. За Купата на България изигра 10 срещи, а в Европа – 2 двубоя.

В същото време Арда направи сериозна селекция тази зима, взимайки класни играчи като Преслав Боруков, Радослав Цонев и Абубакар Тунгара, купен за 50 000 евро от Берое.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P