Антивирусни коефициенти: На какво може да заложите днес и през уикенда

Стефан Ралчев
COVID-19 прекрати почти всички спортни събития по света. Все още обаче любителите на залозите имат изход.

Антивирусни коефициенти залози

Екипът на Букмейкър Рейтинги ще се опита да ви помогне в сложната ситуация и ще ви информира какви варианти все пак ви остават за актуални залози. Както знаете, върви първенството по футбол на Беларус, но днес няма мачове. Ето част от събитията, които може да намерите във водещите букмейкъри.

Футбол – Южна Корея, Беларус, Туркменистан, Фарьорски острови, Никарагуа

Докато все още изчакваме подновяването на големите първенства, имаме още една опция за залози в петък, събота и неделя. Започна футболният шампионат на Южна Корея. В трите дни (петък, събота и неделя) има 6 мача от първенството, което е отлична възможност за загрявка преди истинските футболни сблъсъци.

Футболни прогнози

Още една добра новина – в събота стартира шампионатът на Фарьорските острови. Знаем, че не е Германия или Италия, но в сушата от последните месеци без футбол и залози на Фарьорите все пак е нещо 🙂 Разбира се, продължава първенството на Беларус, както и това на Туркменистан.

В събота срещу неделя през нощта българско време има обичайните двубои от първенството на Никарагуа. В следващите три дни имате опция да залагате и на двубои от шампионата на Тайван.

Тенис

Още в петък (8 май) имате възможност да залагате на Демонстративни тенис мачове (2 от 3 сета, като се играе до 4 гейма) или т.нар. Тенис пойнт серии. Има UTC Про Мач серии (в петък и събота), както и продължава Русия Лига Про (тенис двубои).

Бейзбол

Тук имате възможност да залагате на мачове от Южна Корея и Тайван.

Тенис на маса

Тук няма нищо ново под слънцето – продължава турнирът Сетка Къп (мъже и жени), като особено при мъжете има по над 30-40 двубоя на ден, на които може да опитате вашите професионални умения. ТТ Къп само в петък ви предлага огромен брой двубои, на които може да залагате. Провеждат се и Чаланджър Серии 2020.

Хокей на лед (3х10 минути, Кратък хокей)

И това е възможност за залози. Има руски хокейни мачове по т.нар. Кратък хокей (3 третини от по 10 минути).

Дартс, Икони на Дартса

Продължават традиционните в последно време мачове от различните турнири. Освен Икони на Дартса, количеството мачове се увеличи значително. Има срещи от ПДК Хоум Тур.

Други възможности за залози

Разбира се, извън чисто спортните събития, може да залагате на “Електронни спортове” (FIFA 20, DOTA 2, Лигата на легендите и т.н.), “Виртуални спортове”, в Казино секциите на букмейкърите, както и в Покер разделите им.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация