Анчелоти: Време е да спечелим Ел Класико

Стефан Ралчев
Кроос и Модрич са недосегаеми, но това не означава, че ще играят утре

Треньорът на Реал Мадрид – Карло Анчелоти, даде пресконференция преди утрешния реванш с Барселона от полуфиналите за Купата на краля на “Камп Ноу”. Каталунците спечелиха първата среща с 1:0.

Четете нашите прогнози за мачове

За мен “Класикото” винаги е най-важният мач. За феновете, за играчите… има много голямо съперничество. Това е важно състезание и ние сме близо до това да достигнем до финала. Време е да спечелим “Ел Класико”. Не смятам да променям нищо в системата ни на игра. Не искаме от левия ни бек да се включва в атака, защото там е Винисиус. Играчите на тази позиция не трябва винаги да атакуват. Енергията и опитът ще бъдат важни утре. Също така трябва да сме много добри в създаването на положения от задни позиции. Опитът на играчите ветерани ще бъде фактор“.

„Кроос и Модрич са недосегаеми, но това не означава, че ще играят утре. Погледнете Модрич. Той е недосегаем, но не игра срещу Валядолид (смее се). Може да има играчи със статут на такива, но в крайна сметка трябва да се изберат стартовите 11. Трябва да помисля и за ресурсите, с които разполагам на пейката. Да започнеш като титуляр не е най-важното нещо – важното е да бъдеш главен герой“.

Имали сме едни и същи титуляри в последните два мача с Барса? Това може да се промени. А може и да не се промени. Играхме добре през последните два мача. Последния път бяхме много близо до победата на „Камп Ноу“.

Относно бъдещето си, Анчелоти завърши: „Не говоря за това. Вече съм го казал“.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P