Анчелоти умерен: Това е само първата част, на реванша Ливърпул ще ни притисне

Стефан Ралчев
Бяхме ефективни пред гола, добавя треньорът

Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти бе изключително доволен от убедителната победа с 5:2 над Ливърпул на „Анфийлд“ в първия сблъсък между двата тима от 1/8-финалите в Шампионската лига.

футболни прогнози четете в Букмейкър Рейтинги

„Да спечелиш по този начин не е лесно, особено след подобно начало на мача. Но ние не загубихме увереност и лека-полека взехме контрола над двубоя. Бяхме ефективни пред гола, а Винисиус изигра страхотен мач. Това обаче е само първата част от сблъсъка. Той бе в наша полза, но можем да очакваме, че в реванша Ливърпул ще ни притисне и ще трябва да работим здраво“, смята Анчелоти.

„Със сигурност не очаквахме да започнем по този начин с 0:2, но тогава си спомних за мача с Ман Сити миналата година и си казах, че можем да направим същото. Този път се получи дори по-добре. Те ни притесняваха по левия фланг, но ние бяхме по-добри в атака. Преместих Валверде по-близо до тази зона и започнахме да се отбраняваме по-добре. Ливърпул е страхотен отбор и ни създаде проблеми през първото полувреме. Бих казал, че за съжаление този сблъсък не е приключил още. Няма как. Искам да похваля Родриго, защото той свърши отлична работа по целия терен и свърши всичко, което исках от него“, допълни специалистът.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P