Анатоли Нанков избра 20 футболисти за мача с Ботев (Пловдив) за Купата

Стефан Ралчев
Всички играчи са налични за наставника

Струмска слава отбор

Старши треньорът на Струмска слава (Радомир) Анатоли Нанков определи група от 20 футболисти за предстоящия мач от турнира за Купата на България срещу Ботев (Пловдив), съобщава официалният сайт на Струмска слава.

1/16-финалът е в сряда от 13:30 часа на стадион „Христо Радованов“ в Радомир, като припомняме, че в предишния кръг нашите момчета отстраниха без проблеми Лозен (Сухиндол) като гост с 5:0.

В групата за утрешния двубой срещу елитния Ботев (Пловдив) Анатоли Нанков записва всички налични футболисти, включително и Мартин Костов, който бе заменен принудително още през първото полувреме при победата над Добруджа в Добрич с 2:0 от Втора лига. Контузията му обаче не е тежка и той е на линия за срещата с „канарчетата“.

В групата отново е и нападателят Александър Аспарухов, който е почти напълно възстановен, но не влезе в игра при гостуването в Добрич. След наказание се завръща и Лазар Стойчев.

Групата на Струмска слава за двубоя с Ботев Пловдив:

Вратари: Драгомир Петков, Кристиян Димитров

Полеви футболисти: Слави Косов, Стелиън Георгиев, Рафаил Пърликов, Мартин Костов, Денис Мицаков, Георги Янев, Антонио Ласков, Кристиян Китов, Лазар Стойчев, Марио Дилчовски, Стивън Кирилов, Христо Младенов, Васил Божинов, Димитър Стоянов, Мартин Иванов, Борислав Николов, Алекс Желев, Александър Аспарухов

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P