до 200 лв начален

бонус спорт

Вземи бонус

Голямата звезда Александър Везенков е новият посланик на Betano

Стефан Ралчев
Компанията продължава да подкрепя българския спорт

Betano – брандът, който спечели “Оператор на годината” в гейминг индустрията, с гордост съобщава, че баскетболната звезда Саша Везенков е най-новият посланик на компанията в България.

betano bulgaria предлага атрактивни коефициенти за баскетболни мачове от цял свят

През 2022 г. чрез анкета, проведена сред спортните журналисти в страната, Везенков получи престижното признание “Спортист на годината”. Той се присъединява към Kaizen Gaming, компанията майка на Betano, заедно със суперзвездата на НБА Янис Адетокумбо.

Ключово събитие, част от бляскавата кариера на национала Александър Везенков, е и наградата за реализатор №1 на Редовния сезон 2022/2023 в Евролигата. Като посланик на Betano, Везенков щe затвърди позиционирането на бранда, който непрекъснато подкрепя спорта във всички 14 държави, където оперира. Освен това, той ще споделя страстта си към баскетбола и онлайн игрите, насърчавайки многобройната спортна публика да се забавлява на друго ниво и да играе отговорно.

„Развълнуван съм да се присъединя към екипа на Betano и да представям компания, която съзнава важността на подкрепата за младите спортисти и таланти в България“, каза Везенков. 

И допълни: „За мен баскетболът е страст и призвание и съм щастлив, че имам възможността да предам този ентусиазъм на фенове в цялата страна.“ 

„Горди сме да приветстваме Саша Везенков в семейството на Kaizen.“, добави Цветин Йорданов, изпълнителен директор на Betano България. – Безспорно, той е един от най-класните спортисти в нашата страна. Достоен пример за дисциплина, хъс и устрем към развитие и победа. Именно тези негови качества, в комбинация с ценностите на нашия бранд, правят това партньорство толкова обещаващо. Вярваме, че заедно ще предложим на нашите клиенти още по-вълнуващо изживяване и тепърва ще реализираме редица успешни инициативи.“ 

С присъединяването на Саша Везенков към посланиците на Betano, компанията поддържа своя ангажимент да подкрепя българския спорт, като част от своята политика за корпоративно социална отговорност, както и да предоставя добавена стойност на своите потребители.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P