Алън Пардю ще води ЦСКА срещу Левски

Стефан Ралчев
Специалистът ще е начело на отбора и в реванша със Славия

ЦСКА официално обяви, че Алън Пардю ще изведе отбора в дербито срещу Левски в неделя. Той ще бъде на скамейката и за мача със Славия, като след това ще се водят преговори.

Winbet Спорт предлага високи коефициенти за дербито ЦСКА – Левски в неделя

„Червените“ хвърлиха стреличка и срещу Стойчо Младенов, като обясниха, че е било грешка в този момент да се създава напрежение и поставя ултиматум.

Ето какво написаха от клуба:

Армейци,

Алън Пардю ще изведе ЦСКА като наставник в дербито с Левски в неделя. В създалата се непредвидена ситуация и малкото време за реакция английският специалист пожела в този труден и отговорен момент да помогне със своя опит в следващите 2 мача на тима.

След срещите със „сините“ и реванша със Славия за Купата на България, ръководството на клуба и Алън Пардю ще обсъдят детайлно моментното положение, перспективите и цялостното бъдеще пред отбора, с цел да се предприемат нужните мерки и клубът да продължи развитието си в най-правилната посока.

ЦСКА благодари на Стойчо Младенов и екипа му за свършената работа досега и им пожелаваме успехи в бъдещите футболни предизвикателства.

Разбираме правото му да изкаже своята позиция, но като клуб смятаме, че тези събития излишно се предизвикаха и случиха в най-неподходящия момент. Не сме съгласни, че подаването на оставка и поставянето на ултимативни условия преди изключително важните мачове за постигането на част от целите ни през сезона са най-правилното и градивно решение.

Смятаме, че всичко трябваше и неминуемо щеше да стане по по-диалогичен начин между страните, след края на сезона, анализирайки постигнатото като резултати и прогреса на тима. И именно тогава всичко да се реши с компромис и консенсус – заедно и в името на ЦСКА.

Искрено се надяваме създалите се извънредни обстоятелства да не окажат негативно влияние на отбора. Също и футболистите да съумеят да покажат най-доброто от себе си до края на сезона.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P