7 лева залог, над 100 коефициент и хубава печалба от Winbet

«Букмейкър Рейтинги»
Продължаваме да ви показваме хубави печалби, с високи коефициенти и с доста сериозно майсторство. Ето поредната на един от вас, който наистина демонстрира завидни умения.

Печалбата идва от българския букмейкър Winbet, който е един от най-добрите на пазара заради разнообразието на всякакви варианти за игра, но и високите коефициенти, които предлага.

Клиент на букмейкъра е играл съвсем традиционен залог – права колонка от 7 мача с общ коефициент около 107.00! Заложил е 7.77 лева и отнася 831 лева печалба.

Интересното в печелившия фиш е, че всички пазари са за общ брой голове – три от тях са за над 1,5 гола, останалите 4 мача са традиционния оувър над 2,5 гола. Сред тях има забележителни ставки – 2.33, 2.49…

Виждате, че не е трудно! Спечелилият вероятно ще каже, че е проста работа, но наистина се изисква внимателно подбиране на мачовете, избиране на правилния пазар и естествено… мъничко късмет.

Честито на печелившия, пожелаваме му още подобни удари.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация