3 гола на №3 за нови 3 точки за Миньор (Перник)

Стефан Ралчев
Чуковете удариха и Балкан Ботевград

3 гола на играещия с №3 централен защитник Антон Славчев донесоха поредни 3 точки за Миньор. „Чуковете“ удариха Балкан (Ботевград) с 3:1 и завършиха домакинствата си за полусезона с пълен актив, съобщава официалният сайт на Миньор Перник.

В 4-ата минута удар на Слишков с пета беше посрещнат от вратаря на гостите. Четири минути по-късно Йордан Дамянов от състава на Балкан засече центриране, но ударът му с глава попадна право в ръцете на Даниел Леонтиев. В следващите минути домакините от Перник натиснаха своя съперник.

В 24-ата минута шут на Бонев от далечна дистанция излезе в аут. В 26-ата минута Слишков проби по фланга, влезе навътре и стреля, но право във вратаря Васил Вълчев. Шест минути по-късно Леонтиев показа отличен рефлекс при удар на Даниел Ганчев. В 38-ата минута Миков стреля от воле, но нямаше достатъчно точност в удара му и той премина покрай вратата. В края на първото полувреме Томас Добрев опита късмета си с изстрел от далечна дистанция, който се понрави на публиката, но не намери очертанията на вратата.

В 50-ата минута домакините поведоха в резултата с гол на Антон Славчев. Центриране на Томас Добрев от корнер намери снажния футболист в наказателното поле, а около Славчев нямаше нито един защитник на Балкан. Последва удар с глава и гол за Миньор.

Бързо перничани можеха да удвоят преднината си, но вратарят на Балкан не позволи това да се случи, намесвайки се отлично при удар от воле на Калоян Симеонов. В 75-ата минута Миньор достигна до втори гол, а негов автор отново бе централният защитник Антон Славчев. Балонно центриране в наказателното поле беше свалено с глава от Симеонов, а на върха на атаката се бе озовал Антон Славчев, който насочи топката във вратата като типичен нападател.

В 79-ата минута станахме свидетели на нещо рядко срещано във футбола, защото Антон Славчев оформи своя хеттрик. Този път той се бе позиционирал по най-добрия начин при корнер и засече топката с крак.

В последната минута на редовното време Балкан отбеляза почетно попадение чрез Павел Петков, който сътвори гол-шедвьовър с техничен удар, намерил обратния ъгъл на вратата зад Леонтиев.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P