1xBet стана спонсор на Барселона

«Букмейкър Рейтинги»
Един от водещите букмейкъри в Европа – руският 1xBet, стана спонсор на Барселона. Контрактът е за 5 години и е до 30 юни 2024 година.

Споразумението, което влиза в сила от 1 юли, е част от глобалната стратегия на клуба за разширяване на пазара, а също така и с мисията да създава най-добри взаимоотношения с най-добрите компании в света. Така футболният клуб възнамерява да продължи да остане №1 в света и да оправдае логото си Mes que un club (Повече от клуб)…

В резултат на това споразумение Барселона и 1xBet ще работят заедно и ще развиват различни маркетингови активности, включително и с участието на звездите от първия отбор на клуба.

1xBet е водеща международна компания за игри и технологии с повече от 12 години опит в тази област с офиси в Европа, Азия и Латинска Америка. Компанията има спонсорски договори със Серия „А“ и Тотнъм.

„Убедени сме, че тази сделка с 1xBet ще ни помогне да растем както на терена, така и извън него. Тази сделка консолидира нашата стратегия за глобална експанзия и сме сигурни, че това ще ни помогне да достигнем до нови фенове по целия свят“, каза Джосеп Понт, член на борда на директорите на Барселона и ръководител на търговския отдел.

„Много се радваме да постигнем споразумение с един от най-добрите клубове в света. Сигурни сме, че 1xBet има какво да предложи на всички фенове на Барселона. Логото на Барселона е „Повече от клуб“ и се надяваме, че през следващите 5 години феновете ще осъзнаят, че 1xBet е повече от букмейкър“, заяви говорителят на компанията Алекс Сомърс.

1xBet е водеща международна компания за игри и технологии, една от най-бързо развиващите се компании в сферата на залаганията, като в нея работят повече от 5000 професионалисти.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P