1xBet с много високи коефициенти за мачовете от Шампионска лига

«Букмейкър Рейтинги»
Днес започват последните мачове от груповата фаза на Шампионската лига. Някои от тях са повече от важни, тъй като ще определят кои отбори ще продължат към следващата фаза.

Шампионска лига коефицинети 1xBet

Един от най-интересните мачове безспорно и между Интер и Барселона. Каталунците вече си осигуриха класиране за елиминациите, но не така стоят нещата с Интер. Нерадзурите трябва да победят задължително, за да продължат напред. Тъй като в същото време Борусия Дортмунд приема Славия Прага и при очакван успех ще застраши класирането на Интер в следващия кръг. 1xBet дава коефициент 1.65 за победа на Интер, от който може да се възползвате, ако сте сигурни, че гостите от Барселона ще играят лежерно в този протоколен за тях мач.

Вземете ексклузивен бонус в размер на 260 лева с партньорския промокод на Букмейкър Рейтинги – BRATINGS

Мачът Бенфика – Зенит е доста интересен поради цялото положение в групата. А то е наистина напечено. Интересното е, че първите три отбора – Лайпциг, Зенит и Лион ще определят кои два от тях ще се класират за елиминациите. Тук букмейкърът предлага примамлив коефициент за повече голове в срещата Бенфика – Зенит. Пазарът за Над 3,5 гола е оценен с високата ставка от 2.78 и си заслужава при положение, че и двата отбора със сигурност ще търсят голове, тъй като и Бенфика има шанс за третото място и съответно продължаване в турнира Лига Европа.

Залцбург и Ливърпул излизат в двубой в Австрия в 19:55 часа българско време. Ливърпул направи така, че от този мач да зависи класирането му за елиминациите. Загуба на мърсисайдци може да ги изхвърли от групата и да им отреди продължаване в скромния турнир Лига Европа, което няма как да не се счита за провал за актуалния клубен европейски шампион. Тук всички очакват доста голове с оглед онова 4:3 на Анфилд между двата отбора в първия мач. Имате на разположение 1.86 за Над 3,5 гола в срещата.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P