Косово: Суперлига

2023-2024
Мачове
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Кръг 1
12 авг. 2023
- 17:00
Дукагини
0 1
Малишево
12 авг. 2023
- 17:00
Прищина
3 1
Фероникели
13 авг. 2023
- 17:00
Лирия
0 1
Балкани
13 авг. 2023
- 17:00
Дрита
2 0
КФ Лапи
11 окт. 2023
- 17:00
Косово поле
2 0
Жилани
Кръг 2
19 авг. 2023
- 17:00
Малишево
6 1
Косово поле
19 авг. 2023
- 17:00
Лирия
0 0
Дрита
20 авг. 2023
- 17:00
Балкани
2 0
Фероникели
20 авг. 2023
- 17:00
КФ Лапи
3 0
Дукагини
21 авг. 2023
- 17:00
Жилани
0 0
Прищина
Кръг 3
26 авг. 2023
- 16:00
Прищина
3 1
Малишево
26 авг. 2023
- 16:00
Фероникели
1 0
Жилани
27 авг. 2023
- 16:00
Косово поле
1 2
КФ Лапи
27 авг. 2023
- 16:00
Дукагини
0 0
Лирия
20 Дек. 2023
- 14:00
Дрита
2 1
Балкани
Кръг 4
2 сеп. 2023
- 16:00
Малишево
4 1
Фероникели
2 сеп. 2023
- 16:00
Лирия
2 1
Косово поле
3 сеп. 2023
- 16:00
КФ Лапи
0 0
Прищина
3 сеп. 2023
- 16:00
Балкани
2 1
Жилани
3 сеп. 2023
- 16:00
Дрита
2 2
Дукагини
Кръг 5
16 сеп. 2023
- 15:00
Косово поле
1 1
Дрита
16 сеп. 2023
- 15:00
Фероникели
0 3
КФ Лапи
16 сеп. 2023
- 15:00
Жилани
1 0
Малишево
17 сеп. 2023
- 15:00
Прищина
1 1
Лирия
17 сеп. 2023
- 15:00
Дукагини
1 1
Балкани
Кръг 6
23 сеп. 2023
- 15:00
Дукагини
1 0
Косово поле
23 сеп. 2023
- 15:00
КФ Лапи
2 1
Жилани
24 сеп. 2023
- 15:00
Балкани
3 2
Малишево
24 сеп. 2023
- 15:00
Лирия
3 5
Фероникели
24 сеп. 2023
- 15:00
Дрита
3 0
Прищина
Кръг 7
27 сеп. 2023
- 15:00
Косово поле
0 2
Балкани
27 сеп. 2023
- 15:00
Жилани
1 0
Лирия
27 сеп. 2023
- 15:00
Малишево
2 3
КФ Лапи
28 сеп. 2023
- 15:00
Прищина
2 2
Дукагини
28 сеп. 2023
- 15:00
Фероникели
0 2
Дрита
Кръг 8
30 сеп. 2023
- 15:00
Лирия
0 1
Малишево
30 сеп. 2023
- 15:00
Балкани
2 1
КФ Лапи
1 окт. 2023
- 15:00
Дрита
2 0
Жилани
1 окт. 2023
- 15:00
Дукагини
1 1
Фероникели
2 окт. 2023
- 15:00
Косово поле
2 2
Прищина
Кръг 9
7 окт. 2023
- 15:00
Фероникели
3 0
Косово поле
7 окт. 2023
- 15:00
Жилани
1 1
Дукагини
7 окт. 2023
- 15:00
Малишево
1 3
Дрита
8 окт. 2023
- 15:00
КФ Лапи
2 0
Лирия
8 окт. 2023
- 20:00
Прищина
1 1
Балкани
Кръг 10
20 окт. 2023
- 13:00
Балкани
4 1
Лирия
21 окт. 2023
- 13:00
Жилани
1 0
Косово поле
21 окт. 2023
- 13:00
Фероникели
0 0
Прищина
22 окт. 2023
- 13:00
Малишево
3 4
Дукагини
22 окт. 2023
- 13:00
КФ Лапи
0 1
Дрита
Кръг 11
28 окт. 2023
- 13:00
Косово поле
0 0
Малишево
28 окт. 2023
- 19:00
Прищина
2 1
Жилани
29 окт. 2023
- 14:00
Фероникели
0 3
Балкани
29 окт. 2023
- 14:00
Дукагини
0 0
КФ Лапи
29 окт. 2023
- 14:00
Дрита
1 1
Лирия
Кръг 12
1 Ное. 2023
- 14:00
Жилани
2 1
Фероникели
1 Ное. 2023
- 14:00
Малишево
1 0
Прищина
1 Ное. 2023
- 14:00
Балкани
1 0
Дрита
2 Ное. 2023
- 14:00
Лирия
2 2
Дукагини
2 Ное. 2023
- 14:00
КФ Лапи
1 1
Косово поле
Кръг 13
4 Ное. 2023
- 14:00
Фероникели
0 0
Малишево
5 Ное. 2023
- 14:00
Косово поле
2 0
Лирия
5 Ное. 2023
- 14:00
Дукагини
1 0
Дрита
5 Ное. 2023
- 20:00
Прищина
2 2
КФ Лапи
24 Дек. 2023
- 13:00
Жилани
0 0
Балкани
Кръг 14
10 Ное. 2023
- 14:00
Малишево
1 0
Жилани
11 Ное. 2023
- 14:00
Дрита
1 0
Косово поле
11 Ное. 2023
- 14:00
КФ Лапи
1 0
Фероникели
11 Ное. 2023
- 14:00
Лирия
2 2
Прищина
13 Ное. 2023
- 14:00
Балкани
3 1
Дукагини
Кръг 15
24 Ное. 2023
- 14:00
Малишево
0 2
Балкани
26 Ное. 2023
- 14:00
Жилани
0 2
КФ Лапи
27 Ное. 2023
- 14:00
Фероникели
2 1
Лирия
27 Ное. 2023
- 14:00
Прищина
1 0
Дрита
28 Ное. 2023
- 14:00
Косово поле
0 3
Дукагини
Кръг 16
2 Дек. 2023
- 14:00
Лирия
0 4
Жилани
2 Дек. 2023
- 14:00
КФ Лапи
0 1
Малишево
3 Дек. 2023
- 14:00
Балкани
2 1
Косово поле
3 Дек. 2023
- 14:00
Дукагини
0 0
Прищина
3 Дек. 2023
- 14:00
Дрита
3 1
Фероникели
Кръг 17
9 Дек. 2023
- 14:00
КФ Лапи
5 3
Балкани
9 Дек. 2023
- 14:00
Прищина
1 0
Косово поле
9 Дек. 2023
- 14:00
Малишево
1 0
Лирия
10 Дек. 2023
- 14:00
Жилани
0 1
Дрита
10 Дек. 2023
- 14:00
Фероникели
1 0
Дукагини
Кръг 18
16 Дек. 2023
- 14:00
Косово поле
0 1
Фероникели
16 Дек. 2023
- 14:00
Дукагини
1 0
Жилани
16 Дек. 2023
- 14:00
Дрита
1 2
Малишево
17 Дек. 2023
- 14:00
Балкани
0 0
Прищина
17 Дек. 2023
- 14:00
Лирия
0 2
КФ Лапи
Кръг 19
10 февр. 2024
- 14:00
Косово поле
1 1
Жилани
10 февр. 2024
- 14:00
Дрита
0 1
КФ Лапи
11 февр. 2024
- 14:00
Лирия
0 3
Балкани
11 февр. 2024
- 14:00
Дукагини
2 1
Малишево
11 февр. 2024
- 14:00
Прищина
2 0
Фероникели
Кръг 20
16 февр. 2024
- 14:00
Лирия
0 1
Дрита
16 февр. 2024
- 14:00
Жилани
1 1
Прищина
16 февр. 2024
- 14:00
Балкани
2 2
Фероникели
18 февр. 2024
- 14:00
Малишево
4 1
Косово поле
18 февр. 2024
- 14:00
КФ Лапи
2 1
Дукагини
Кръг 21
21 февр. 2024
- 14:00
Прищина
0 2
Малишево
21 февр. 2024
- 14:00
Фероникели
0 0
Жилани
21 февр. 2024
- 14:00
Дрита
1 0
Балкани
22 февр. 2024
- 14:00
Дукагини
2 1
Лирия
22 февр. 2024
- 14:00
Косово поле
0 3
КФ Лапи
Кръг 22
24 февр. 2024
- 14:00
Балкани
1 1
Жилани
24 февр. 2024
- 14:00
Малишево
2 1
Фероникели
25 февр. 2024
- 14:00
КФ Лапи
0 0
Прищина
25 февр. 2024
- 14:00
Дрита
2 0
Дукагини
25 февр. 2024
- 14:00
Лирия
0 0
Косово поле
Кръг 23
2 мар. 2024
- 14:00
Дукагини
1 2
Балкани
2 мар. 2024
- 14:00
Фероникели
0 1
КФ Лапи
2 мар. 2024
- 14:00
Косово поле
1 0
Дрита
3 мар. 2024
- 14:00
Прищина
3 1
Лирия
3 мар. 2024
- 14:00
Жилани
2 3
Малишево
Кръг 24
9 мар. 2024
- 14:00
Дрита
1 0
Прищина
9 мар. 2024
- 14:00
Дукагини
0 0
Косово поле
9 мар. 2024
- 14:00
КФ Лапи
2 1
Жилани
10 мар. 2024
- 14:00
Лирия
0 2
Фероникели
10 мар. 2024
- 14:00
Балкани
2 0
Малишево
Кръг 25
13 мар. 2024
- 14:00
Косово поле
2 0
Балкани
13 мар. 2024
- 14:00
Жилани
3 0
Лирия
13 мар. 2024
- 14:00
Малишево
2 1
КФ Лапи
14 мар. 2024
- 14:00
Прищина
5 0
Дукагини
14 мар. 2024
- 14:00
Фероникели
0 1
Дрита
Кръг 26
16 мар. 2024
- 14:00
Балкани
0 0
КФ Лапи
16 мар. 2024
- 14:00
Лирия
0 3
Малишево
17 мар. 2024
- 14:00
Дрита
2 2
Жилани
17 мар. 2024
- 14:00
Дукагини
1 0
Фероникели
17 мар. 2024
- 14:00
Косово поле
0 0
Прищина
Кръг 27
30 мар. 2024
- 16:00
Малишево
1 1
Дрита
30 мар. 2024
- 17:00
Прищина
0 0
Балкани
31 мар. 2024
- 16:00
КФ Лапи
3 0
Лирия
31 мар. 2024
- 16:00
Фероникели
1 0
Косово поле
31 мар. 2024
- 16:00
Жилани
1 1
Дукагини
Кръг 28
6 апр. 2024
- 16:00
Жилани
4 0
Косово поле
6 апр. 2024
- 16:00
Малишево
1 1
Дукагини
7 апр. 2024
- 16:00
КФ Лапи
0 1
Дрита
7 апр. 2024
- 16:00
Фероникели
0 0
Прищина
7 апр. 2024
- 16:00
Балкани
2 0
Лирия
Кръг 29
13 апр. 2024
- 16:00
Прищина
1 2
Жилани
13 апр. 2024
- 16:00
Фероникели
0 1
Балкани
13 апр. 2024
- 16:00
Дрита
4 2
Лирия
14 апр. 2024
- 16:00
Дукагини
1 1
КФ Лапи
14 апр. 2024
- 16:00
Косово поле
1 3
Малишево
Кръг 30
20 апр. 2024
- 16:00
Балкани
2 2
Дрита
20 апр. 2024
- 16:00
Жилани
1 1
Фероникели
20 апр. 2024
- 16:00
Лирия
0 0
Дукагини
21 апр. 2024
- 16:00
КФ Лапи
1 0
Косово поле
21 апр. 2024
- 16:00
Малишево
0 1
Прищина
Класиране
#
Клуб
И
П
Р
З
ВО
ПР
Р
Т
1
Балкани
Р Р П П Р
30
17
9
4
48
25
23
60
2
Дрита
Р Р П П Р
30
17
7
6
41
21
20
58
3
КФ Лапи
Р П З Р П
30
17
7
6
44
22
22
58
4
Малишево
П Р Р П З
30
16
4
10
49
35
14
52
5
Прищина
Р Р Р З П
30
9
16
5
33
24
9
43
6
Дукагини
П Р Р Р Р
30
8
14
8
30
36
-6
38
7
Жилани
Р Р П П Р
30
8
10
12
32
31
1
34
8
Фероникели
З П Р З Р
30
8
7
15
25
39
-14
31
9
30
4
8
18
18
46
-28
20
10
Лирия
З З З З Р
30
1
8
21
17
58
-41
11
Схема
Статистика на играчи
Статистика на съдиите
Играчи Клуб Позиция
A. Abazi Косово поле 0 0 0 0 0 0 1 1 0 0 0 0
A. Ajzeraj Дрита Нападател 0 0 58 1 1 0 3 0 0 0 0 0
A. Basha Лирия Полузащитник 0 0 0 0 0 0 1 0 0 0 0 0
A. Dabiqaj Дрита Полузащитник 0 0 0 0 0 0 1 0 0 0 0 0
A. Dallku Дукагини Защитник 0 0 0 0 0 0 1 0 0 0 0 0
A. Januzi КФ Лапи Нападател 0 0 70 0 0 1 3 0 0 0 0 0
A. Krasniqi Прищина Полузащитник 0 0 0 0 0 0 1 1 0 0 0 0
A. Kryeziu Балкани Полузащитник 0 0 0 0 0 0 6 0 0 0 0 0
A. Limani Прищина Защитник 0 0 0 0 0 0 2 0 0 0 0 0
A. Merlaku Дукагини Нападател 0 0 0 0 0 0 7 0 0 0 0 0
A. Petrus Лирия Защитник 0 0 81 1 1 0 0 0 0 0 0 0
A. Ramadani КФ Лапи Полузащитник 0 0 0 0 0 0 1 0 0 0 0 0
A. Stafa Лирия Полузащитник 0 0 0 0 0 0 2 1 0 0 0 0
A. Tahiri Дрита Нападател 0 0 0 0 0 0 1 0 0 0 0 0
Adem Maliqi КФ Лапи Нападател 0 0 0 0 0 0 1 0 0 0 0 0
B. Baftiu Дрита Нападател 0 0 0 0 0 0 5 0 0 0 0 0
B. Musolli КФ Лапи Полузащитник 0 0 25 0 0 1 0 0 0 0 0 0
B. Shabani Дукагини Полузащитник 0 0 0 0 0 0 3 0 0 0 0 0
D. Hazrollaj Малишево Нападател 0 0 0 0 0 0 2 1 0 0 0 0
D. Ivkič Малишево; Косово поле Защитник 0 0 0 0 0 0 4 0 1 0 0 0
D. Shehi Жилани Защитник 0 0 90 1 1 0 0 0 0 0 0 0
E. Ahmeti КФ Лапи Полузащитник 0 0 0 0 0 0 1 0 0 0 0 0
E. Baša Жилани Нападател 0 0 0 0 0 0 3 2 0 0 0 0
E. Basriu Прищина Защитник 0 0 0 0 0 0 0 0 1 0 0 0
E. Herić Жилани Полузащитник 0 0 0 0 0 0 3 1 0 0 0 0
E. Kqiku Жилани Защитник 0 0 90 1 1 0 0 0 0 0 0 0
Elom Nya-Vedji Малишево Полузащитник 0 0 0 0 0 0 1 0 0 0 0 0
Elton Calé Жилани Нападател 0 0 0 0 0 0 2 0 0 0 0 0
F. Alidemaj Лирия Нападател 0 0 0 0 0 0 1 0 0 0 0 0
H. Hyseni Прищина Нападател 0 0 0 0 0 0 3 0 0 0 0 0
H. Namani КФ Лапи Полузащитник 0 0 0 0 0 0 5 0 0 0 0 0
I. Mustafa Малишево Полузащитник 0 0 0 0 0 0 5 2 0 0 0 0
I. Zulfiu Дукагини Нападател 0 0 0 0 0 0 4 0 0 0 0 0
J. Berisha Фероникели Полузащитник 0 0 0 0 0 0 3 1 0 0 0 0
K. Selmani Дрита Нападател 0 0 0 0 0 0 1 0 0 0 0 0
K. Shabani Жилани Полузащитник 0 0 0 0 0 0 5 0 0 0 0 0
K. Uka Прищина Нападател 0 0 0 0 0 0 1 0 0 0 0 0
M. Jashari Дрита Полузащитник 0 0 0 0 0 0 1 0 0 0 0 0
M. Pefqeli Прищина Полузащитник 0 0 0 0 0 0 4 2 0 0 0 0
M. Roganović Жилани Защитник 0 0 0 0 0 0 1 0 0 0 0 0
M. Useini Прищина Полузащитник 0 0 47 0 0 1 0 0 0 0 0 0
Marclei Дукагини Нападател 0 0 0 0 0 0 1 0 0 0 0 0
N. Milev Жилани Нападател 0 0 90 0 0 1 1 0 0 0 0 0
Oltion Bilalli Жилани Полузащитник 0 0 0 0 0 0 2 0 0 0 0 0
P. Tjiueza Лирия Нападател 0 0 0 0 0 0 3 1 0 0 0 0
R. Ismaili Жилани Полузащитник 0 0 0 0 0 0 2 0 0 0 0 0
R. Ovouka Дрита Защитник 0 0 0 0 0 0 2 0 0 0 0 0
S. Sinanović Косово поле Нападател 0 0 0 0 0 0 1 0 0 0 0 0
Siyabonga Dube Лирия Защитник 0 0 89 0 0 1 0 0 0 0 0 0
Албан Шилова Фероникели Нападател 0 0 0 0 0 0 2 0 0 0 0 0
Албин Бериша Балкани Нападател 0 0 0 0 0 0 7 0 0 0 0 0
Албин Прапаштица Дрита Нападател 0 0 0 0 0 0 3 0 0 0 0 0
Арб Манай Балкани Нападател 0 0 0 0 0 0 1 0 0 0 0 0
Арбнор Муя Прищина; Дукагини Нападател 0 0 0 0 0 0 2 0 1 0 0 0
Ардит Ника Прищина Вратар 0 0 32 0 0 1 0 0 0 0 0 0
Арменд Таши Балкани Защитник 0 0 0 0 0 0 1 0 0 0 0 0
Байрам Яшаница Балкани Защитник 0 0 0 0 0 0 1 0 0 0 0 0
Бесир Исени Дукагини Защитник 0 0 7 0 0 1 0 0 0 0 0 0
Бесник Красники Дрита Защитник 0 0 0 0 0 0 5 1 0 0 0 0
Блерим Красники Дрита Нападател 0 0 0 0 0 0 11 0 0 0 0 0
Валмир Велиу КФ Лапи Нападател 0 0 0 0 0 0 1 0 0 0 0 0
Весел Лимай Балкани Полузащитник 0 0 0 0 0 0 1 0 0 0 0 0
Егзон Синани Прищина Защитник 0 0 0 0 0 0 1 0 0 0 0 0
Едвин Куч Балкани Полузащитник 0 0 0 0 0 0 3 0 0 0 0 0
Илир Красники КФ Лапи Полузащитник 0 0 0 0 0 0 1 0 0 0 0 0
Кендрим Зиба Балкани Полузащитник 0 0 0 0 0 0 2 0 0 0 0 0
Леотрим Бектеши КФ Лапи Защитник 0 0 0 0 0 0 1 0 0 0 0 0
Леотрим Крезиу Прищина Нападател 0 0 0 0 0 0 4 1 0 0 0 0
Лумбард Делова Балкани Защитник 0 0 0 0 0 0 2 0 0 0 0 0
Мамаду Данфа Балкани Полузащитник 0 0 0 0 0 0 1 0 0 0 0 0
Меритон Кореница Балкани Полузащитник 0 0 0 0 0 0 1 0 0 0 0 0
Назми Грипши Балкани Нападател 0 0 0 0 0 0 12 3 0 0 0 0
Сенад Ярович Жилани Нападател 0 0 0 0 0 0 7 1 0 0 0 0
Теофилус Соломън Дукагини Нападател 0 0 0 0 0 0 1 0 0 0 0 0
Уалид Хамиди Балкани Нападател 0 0 0 0 0 0 2 0 0 0 0 0
Флорент Авдили Фероникели Полузащитник 0 0 0 0 0 0 4 0 0 0 0 0
Хуан Меса Дрита Защитник 0 0 0 0 0 0 1 0 0 0 0 0
Съдия Срещи Жълти картони Червени картони Нарушения
Всички НМ Всички НМ Всички НМ
Дисциплинарни точки
#
Клубове
Точки
1
Жилани
Жилани
2
2
1
11
2
Прищина
Прищина
0
0
2
10
3
КФ Лапи
КФ Лапи
0
0
2
10
4
Лирия
Лирия
1
1
1
8
5
Дукагини
Дукагини
0
0
1
5
6
Дрита
Дрита
1
1
0
3
7
Косово поле
Косово поле
0
0
0
0
8
Фероникели
Фероникели
0
0
0
0
9
Малишево
Малишево
0
0
0
0
10
Балкани
Балкани
0
0
0
0
Дисциплинарни точки на играчи
#
Играч
Точки
1
Бесир Исени
Дукагини
0
0
1
5
2
Ардит Ника
Прищина
0
0
1
5
3
B. Musolli
КФ Лапи
0
0
1
5
4
A. Januzi
КФ Лапи
0
0
1
5
5
M. Useini
Прищина
0
0
1
5
6
N. Milev
Жилани
0
0
1
5
7
Siyabonga Dube
Лирия
0
0
1
5
8
E. Kqiku
Жилани
1
1
0
3
9
A. Ajzeraj
Дрита
1
1
0
3
10
A. Petrus
Лирия
1
1
0
3
11
D. Shehi
Жилани
1
1
0
3
12
Егзон Синани
Прищина
0
0
0
0
13
Теофилус Соломън
Дукагини
0
0
0
0
14
Леотрим Бектеши
КФ Лапи
0
0
0
0
15
Лумбард Делова
Балкани
0
0
0
0
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P