Задържано изплащане – 199.9 BGN – 27 Август 2019

Правописът и пунктуацията на автора на жалбата са запазени.

Имам проблем с теглене от страна на въпросният букмейкър Winbet
адски несериозно отношение и голяма некоректност от тяхна стана.
След като съм си вертифицирал профила и успешно завършени куп проверки и изпратени документи , съм получил съобщение в имейла можете да погледнете сами в което ясно и четливо е техен служител цитирам –
Desislava Ivanova
(WinBet Online) Aug 27, 17:01 EEST Здравейте, radi1811! Пишем Ви, за да Ви информираме, че профилът Ви е успешно верифициран и вече можете да теглите неограничено. Банкова карта, която завършва на 3559 е верифицирана, но остава блокирана за депозити на сайта ни, тъй като за съжаление вече не приемаме депозити с чужди банкови карти. Необходимо е да използвате собствени платежни средства, както за депозит, така и за теглене. Молим да имате предвид, че карта, която завършва на 4011 е верифицирана, но остава блокирана, докато не бъде верифицирана във всички профили.

Първо самите те казват , че мога да тегля , а всъщност накрая немога .. да изтегля собствените си пари и ми задържат парите в сметката с оправданието , че е депозирано с дебитна карта която е притежание на дядо ми в други профили , но това аджаба мен не ме касае изобщо след като съм изпратил всички документи който бяха нужни за да се вертифицира профила ми и всички попълнени деклараций и мен пряко не ме засяга кой друг е депозирал с същата карта след като аз самият последният депозит съм го направил на каса на изипей и изобщо не е мой проблем кой къде е играл след като на мен всичко ми е изрядно , съгласете се , че нямам никаква вина в този случай .
Аз просто си искам парите който по право са мой , мен не ме бърка кой друг отделен е депозирал с картата на дядо ми и немога да гадая кой е та да тръгна да го издирвам да си вертифицира профила .

Отностно моят случай съм страшно афектиран от тяхното държание , отношение към клиентите и опитът да ми задържат парите който по право са си мой , а те отказват да ми ги изплатят от онлайн сайта им.
Потребителското ми име в сайта е – radi181 .

Надявам се да се вземат компетентните мерки и да се разгледа моят въпрост , защото съм страшно афектиран от тяхното отношение и това че нейскат да ми изплатят по право сумата която още седи в профила ми. Сумата е на стойност 199.90 лв.

потребителското име е :radi181

Публикувано в Задържано изплащане
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P