до 200 лв начален

бонус спорт

Вземи бонус
По букмейкър / казино
Отмени
Филтри
Букмейкъри
Неактивен

Удвоена печалба до 50 лева, ако Реал Мадрид спечели Ел Класико

Използван от 15 човека
Стойност на бонуса
50 LEV
Превъртане
Срок за превъртане

Барселона приема Реал Мадрид днес от 21:00 часа българско време в поредното издание на Ел Класико. И двата отбора не се намират в най-добрата си форма, за което говорят и издънките в предишния кръг. Така вечните съперници делят първото място с по 35 точки. Ел Класико трябваше да се състои по-рано през есента, но тогава имаше протести и напрежение по улиците на Барселона, заради което властите не гарантираха за спокойното провеждане на големия сблъсък.

Възползвайте се и от специалния бонус Мега дерби на Palms Bet, който тази седмица е удвоена печалба до 50 лева., ако Реал Мадрид победи Барселона.

Направете единичен залог на избран от Вас маркет (минимален коефициент 1,50) на стойност 10 или повече лева на срещата Барселона – Реал Мадрид и ако Реал Мадрид победи, ще Ви бъде изплатена удвоена печалба на най-големия Ви класиращ се залог до 50 лева.

Правила и Условия

(1) От бонус „Мега Дерби“ могат да се възползват всички регистрирани потребители на palmsbet.com

(2) Квалифициращият мач за тази оферта е срещата между Барселона и Реал Мадрид която ще се състои на 18.12.2019 г. от 21:00 часа.

(3) Всички условия на офертата важат само за този мач.

(4) За да се класирате за офертата, трябва да имате направен единичен залог от минимум 10 лв. преди началото на срещата на минимум 1,50 коефициент и залогът Ви да бъде печеливш.

(5) Бонус печалбата ще бъде до 50 лв от стойността на най-големият Ви класиращ се залог.

(6) Бонус печалбата ще бъде добавена под формата на Безплатен залог.

(7) Бонус печалбата ще бъде добавена до 24 часа след приключване на срещата.

(8) Залози, направени с други бонуси или безплатен залог, няма да се класират за офертата.

(9) За да бъде изтеглена бонус сумата и акумулираните печалби в нея, клиентът трябва да направи квалифициращи залози на стойност 3 пъти (при получен 10 лева бонус, трябва да се направят залози за 10 * 3 = 30 BGN).

(10) Всички оферти за клиенти са ограничени до една на човек. Ако Организаторът има основателна причина да смята, че бонусът се изисква от или за целите на едно и също лице или група от лица повече от един път, тогава Организаторът си запазва правото да оттегли всяка оферта или всички оферти от този клиент или група клиенти и/или да отмени всеки залог, направен със средства от бонуса или офертата, и да премахне печалбите от такъв залог.

(11) Валидността на бонуса е 15 дни. В този срок условията за разиграване трябва да бъдат изпълнени , в противен случай бонусът и печалбите от него ще бъдат загубени.
Най-добрите бонуси от БР
Коментари
За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P