По букмейкър / казино
Отмени
Филтри
Букмейкъри
Неактивен

Атрактивен Покер турнир Million от Bwin

Използван от 27 човека
Стойност на бонуса
Превъртане
Срок за превъртане

Един от най-големите световни брандове в хазартната индустрия – Bwin, още веднъж доказва, че няма конкуренция в покер средите. В секцията Bwin Покер може да намерите детайлна информация за още един турнир – „Million“, който е с гарантиран награден фонд от 1 милион долара.

Освен че може да спечелите гарантиран награден фонд от $1 000 000, с бай-ин таксата на стойност 215 долара всяка седмица получавате 16 възможности да се класирате в турнира Sunday’s Final Day.

Турнирът се провеждат през седмицата, започвайки в неделя, преди играчите с право на участие да заемат местата си в решаващия турнир Final Day през следващата неделя.

Имате право на едно участие на ден в Day 1, но можете да участвате в неограничен брой турнири. Вашият най-голям стак ще бъде прехвърлен към финала.

Сателитни турнири

Phase 1 – Бай-ин: $2,20
Стаковете се прехвърлят към следващия етап

Phase 2 – Бай-ин: $22
Стаковете се прехвърлят към следващия етап

Million Day 1 – Бай-ин: $215
Стаковете се прехвърлят към следващия етап

Million Final Day – Всяка неделя от 20 ч. (ЦЕВ) – без директен бай-ин

Общи условия за участие

 1. Организатор на промоцията е компанията GVC Services Limited, регистрирана в Гибралтар под фирмен номер 112454 и със седалище на адрес: Suite 6, Atlantic Suites, Europort Avenue, Gibraltar.
 2. Настоящата промоция е валидна за всички лица, които притежават сметка с истински пари в bwin. Играч с истински пари е потребител, който е депозирал средства в сметката си.

Турнир

 1. Датите, програмата и структурата на турнирите подлежат на промяна.
 2. Всеки турнир Million Day 1 е freezeout. Ако бъдете елиминирани в турнир Day 1, Вие няма да можете да участвате повторно до следващия достъпен турнир Day 1.
 3. Ако сте участвали в турнир Day 1, можете да участвате във всеки следващ турнир Day 1, независимо дали сте прехвърлили стак към Day 2.
 4. Когато са налични няколко стака за прехвърляне от турнири Day 1 към Day 2, за игра ще бъде отчетен само най-големият стак и той ще бъде прехвърлен към турнир Day 2.
 5. Чиповете, спечелени в Day 1, които не бъдат прехврърлени към Day 2, се считат за конфискувани и следователно нямат стойност и не могат да се прехвърлят.
 6. Играчите могат да участват директно във всеки един турнир Day 1, като заплатят бай-ин такса. В този случай те ще получат 1 000 000 стартови чипа, независимо кога са платили бай-ин таксата.
 7. Стаковете за турнирите Day 2 не могат да се прехвърлят и ще се играят от началото на Day 2.
 8. Не е възможно директно участие с бай-ин в Day 2.

Сателитни турнири

 1. За всеки от турнирите Million Day 1 ще бъдат достъпни билети в размер на $215, освен ако не е посочено нещо друго.
 2. Когато в сателитите се предлагат билети на стойност $215 за конкретен турнир Day 1, билетите трябва да се използват в конкретния турнир. Неизползваните билети ще се считат за конфискувани и няма да имат парична стойност или еквивалент в турнирни долари.
 3. Всички спечелени билети за сателитни турнири са обвързани с дата на валидност. Подробна информация относно валидността на всеки билет ще намерите в раздел „Моите билети“.

Моля, прочетете пълните правила и условия за турнира в сайта на Bwin

Най-добрите бонуси от БР
Коментари
За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P