По букмейкър / казино
Отмени
Филтри
Букмейкъри
Стойност на бонуса
100 $
Превъртане
Срок за превъртане

Букмейкърът Leonbets предлага начален бонус в размер на 100% от първия депозит до 100 долара (или еквивалента във валутата на вашата сметка) за нови клиенти. За да получите бонуса:

  1. Регистрирайте се на уебсайта на Leonbets.
  2. Попълнете акаунта си.
  3. Съберете необходимия брой бонус точки (леони).

Изискваният брой точки се изчислява, както следва: „Критерий = бонус в USD * 25“.

Например, ако се направили депозит от $100, бонусът ви ще бъде $100. За да стане наличен, трябва да съберете 2500 бонус точки ($ 100 * 25 = 2500 леона). Ако валутата на сметката ви се различава от USD, тогава бонусната сума се преобразува в USD и се използва посочената формула.

Как се присъждат бонус точки

Бонус точки (леони) се присъждат за всеки залог, направен в букмейкъра на Leonbets, независимо дали залогът е спечелен или загубен, с изключение на отменени залози и при използване на опцията „Продай залог“.

Ако вашият залог е спечелен, получавате 1 леон за всеки $1 нетна печалба (нетните печалби са равни на печалбите минус сумата на залога).

Ако вашият залог е загубен, тогава получавате 1 леон за всеки загубен $ 1 (загубата е равна на сумата на залога).

Например, залагате $50 на коефициент 2.50. Ако залогът спечели: нетна печалба = 50 * 2,5 – 50 = $ 75. Получавате 75 леона. Ако залогът загуби: Загуба = $ 50 USD. Получавате 50 леона.

Размерът на бонуса и броят на бонус точките за получаването му се изчисляват автоматично по време на първия депозит. Веднага след като броят на вашите бонус точки достигне необходимото ниво, бонусът се кредитира в акаунта и ще получите имейл с известие. Можете да използвате сумата на кредитирания бонус, за да играете в някоя от услугите на букмейкъра или да го изтеглите.

Най-добрият бонус за Вашата страна
Коментари
За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P