По букмейкър / казино
Отмени
Филтри
Букмейкъри
Неактивен

Коефициент 50.00 за победа на Барса или Реал в Големия мач на Bwin

Използван от 77 човека
Стойност на бонуса
100 LEV
Превъртане
Срок за превъртане

Барселона приема Реал Мадрид в поредното издание на Ел Класико. Двубоят е днес от 21:00 часа българско време на Камп Ноу. И двата отбора не се намират в най-добрата си форма и направиха грешни стъпки миналия кръг. Барса завърши 2:2 срещу Реал Сосиедад, докато Реал Мадрид направи 1:1 срещу Валенсия на Местая. Така и двата тима делят първото място с по 35 точки.

Участвайте в играта на Букмейкър Рейтинги и Bwin Големият мач и дайте прогноза за Барселона – Реал Мадрид

Букмейкърът Bwin предлага изключителна възможност. Може да заложите на коефициент 50.00 за победа на Барса или Реал в Ел Класико.

Ето и трите стъпки, които трябва да направите, за да се възползвате от предложението:
1.Регистрирайте се на Bwin (използвайте този линк за вашата регистрация)
2.Направете депозит
3.Играйте за победа на един от двата отбора при промоционален коефициент 50

ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

 1. Офертата е валидна само за нови клиенти, които са регистрирали нова сметка на нашата специална страница, показваща бонус офертата, в която са представени всички правила и условия. Само потребители, които са използвали бутона „Регистрирай се“ на тази страница, ще получат бонуса. Тази оферта не може да се комбинира с други оферти за нов клиент. Офертата е валидна само за мача Барселона – Реал Мадрид, който ще се проведе на 18.12.2019.
 2. Тази оферта важи само за български граждани и лица, пребиваващи на територията на Република България.
 3. За да се възползвате от коефициент 50, Вие трябва първо да се регистрирате, да направите депозит във вашата Bwin сметка и да поставите единичен залог за победа на един от двата отбора в двубоя (1 или 2) преди началото на мача. Залог, поставен през секция „На живо“ преди началото на мача, няма да бъдат зачетен към тази оферта. Класира се само залогът, поставен преди началото на мача през секция „Спорт“.
 4. Вашият залог трябва да бъде поставен на стандартния коефициент, предложен от нас. Ако Вашият залог е печеливш, Вие ще получите печалбите, генерирани от стандартния коефициент под формата на кеш, а остатъкът до коефициент 50, ще бъдe кредитиран под формата на безплатен залог (Freebet), веднага след края на мача и уреждане на Вашия залог.
 5. Максималната сума, която можете да заложите е 2 лева или еквивалентна валута, съгласно следният валутен курс: 1 EUR = 1 USD = 1 GBP = 2 BGN
 6. Ако поставите залог със сума по-голяма от 2 лева или еквивалентна валута, тогава само сумата от 2 лева ще бъде зачитана за офертата.
 7. Офертата е валидна само за първия залог за конкретния мач, поставен на сайта на Bwin
 8. Залозите, поставени чрез бонуси, безплатни залози или затворен залог чрез опцията за ранно изплащане (Cashout), няма да бъдат зачетени за офертата.
 9. Минималният депозит е 20 лева. Офертата не важи за депозити, направени с разплащателни методи Skrill и Neteller.
 10. Вие ще можете да използвате безплатния залог за всякакъв вид спортни събития и aко безплатният залог FreeBet е оценен като „спечелен“, ще получите в сметката си печалбата от FreeBet, която ще е равна на стойността на FreeBet, умножена по посочения в талона за залагания коефициент минус стойността на FreeBet. Печалбата не подлежи на допълнителни условия за залагания.
 11. Безплатният залог ще бъде валиден до 3 дни от датата на кредитиране
 12. Bwin си запазва правото да прекратява, оттегля или модифицира тази оферта, във всеки един момент, без предварително известие, ако бъде установено, че офертата е използвана за други цели, освен за отговорно залагане – например измама, спекулация или придобиване на предимства по незаконен начин
 13. Bwin запазва правото си да промени настоящите правила и условия на тази оферта без допълнително обяснение, със или без предварително уведомление
 14. Всички клиенти трябва да имат навършени 18 години
 15. Bwin запазва правото си да отказва офертата на определени клиенти, по вътрешна преценка
 16. Bwin прилага стриктна политика по отношение на създаването на повече от една сметка на клиент и използва системи за сигурност, за да идентифицира евентуални злоупотреби. Следователно, за да се избягнат евентуални злоупотреби, ние си запазваме правото, по наша преценка, да отказваме бонус при следните обстоятелства:
  • Сметки, направени от един и същ IP адрес
  • Сметки, които имат повтаряща се информация за клиента (например един и същ имейл адрес, телефонен номер и т.н.)
  • Сметки, които принадлежат на други членове на едно и също семейство
  • Множество сметки, които принадлежат на едно и също лице
  • Нарушаването на което и да е от нашите правила и условия
  • Доказателства за сътрудничество между клиенти при правенето на залагания
 17. Bwin е единственият модератор на тази промоция и решенията на компанията са финални. Bwin запазва правото си да поиска необходими документи преди кредитирането на бонуса. Настоящата оферта не може да се използва заедно с други оферти. Важат стандартните правила на bwin. За всякакви въпроси, моля свържете се с нашия отдел за връзка с клиенти на [email protected]
Най-добрите бонуси от БР
Коментари
За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P