По букмейкър / казино
Отмени
Филтри
Букмейкъри
Неактивен

Бонус Презареждане Спорт от Winbet [НЕАКТИВЕН]

Използван от 119 човека
Копирай промокод
SR100
Всички бонуси Winbet
Стойност на бонуса
100 $
Превъртане
Срок за превъртане

ОБНОВЕНО: От 29.05.2020 Бонус Презареждане Спорт на Winbet е НЕАКТИВЕН!

–––––––––––––––––––––––––––––––

Началният бонус за нови клиенти винаги е една добра мотивация за залагане, но за да не изгася пламъкът в играчите, Winbet предлага и ежеседмичен „Бонус Презареждане Спорт”. По изисквания, които трябва да покриете за разиграването му, той доста наподобява на началния бонус, но възможността да го използвате на всеки седем дни е доста изкушаваща.

Както и при останалите си активни спортни промоции, Winbet са сложили краен срок на този бонус до 31.12.2019, но с тънък шрифт отбелязват, че биха могли да го прекъснат по всяко време и по свое усмотрение, за което обаче, разбира се, ще бъдете предварително информирани.

За разлика от началния Бонус Спорт, тук ще получите допълнителна сума в размер на 25% от депозита, който сте направили, но с уговорката, че максимумът на бонуса не трябва да преминава 100 лева. Иначе казано, за да се възползвате на 100% от промоцията, трябва да направите депозит в размер на 400 лева.

За активирането на „Бонус Презареждане Спорт” е необходимо да въведете бонус код SR100 при направата на депозит. Депозираната сума плюс бонус допълнението ще бъде отделен ваш заключен баланс, който няма да може да теглите преди изтичане на определения срок или до изпълнение на условията.

Условия за активиране на бонус Презареждане от Winbet:

1. Бонусът се активира мигновено след въвеждан на бонус код SR100 при депозиране.

2. Нямате право да използвате „Бонус Презареждане Спорт” при активен друг бонус за спорт.

3. Имате право да активирате бонуса само веднъж седмично.

4. Може да използвате бонуса само за залози на спортни събития.

Условия за разиграването на бонуса:

1. Първото условие за разиграване на бонуса е да направите залози на стойност 6 пъти сумата на депозита плюс бонуса. Например, ако депозитът ви е 400 лева, то заедно с бонуса общата сума на заключения ви баланс ще бъде в размер на 500 лева. Това означава, че вие трябва да завъртите залози на обща стойност от поне 3000 лева.

2. Към сумата, необходима за разиграването на бонуса, се зачитат само залози със статут губещ или печеливш. Ако срещата бъде анулирана, отложена или затворена с кеш-аут, сумата няма да се причислява към разиграните пари.

3. Може да залагате само на спортни събития с коефициент равен или по-голям от 2.00.

4. Имате право на максимален залог от 600 лева.

Условия за анулиране на бонуса и евентуалните печалби в заключения баланс:

1. Ако в рамките на една седмица след активирането на бонуса не са изпълнени условията по разиграването му.

2. Ако правите повтарящи се залози с бонус средствата на едно и също събитие/колонка/система. Бъдете особено внимателни за това условие, тъй като по отношение на него Winbet оставят отговорността изцяло във ваши ръце и си запазват правото да премахнат бонуса и натрупаните печалби.

3. Ако проявявате окачествени от Winbet като „недобросъвестни действия” или с други думи, ако по някакъв начин букмейкърът ви подозре в шмекеруване.

4. Ако сами се откажете от използването на бонуса.

Вижте пълните правила и условия в сайта на букмейкъра

Стефан Ралчев
Главен редактор
Материалът е проверен и одобрен
на 31.07.2023 от Стефан Ралчев
Най-добрите бонуси от БР
Коментари
За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P