По букмейкър / казино
Отмени
Филтри
Букмейкъри
Неактивен

Бонус Евро баскет от Bet365 (18+ | Важат правила и условия)

Използван от 131 човека
Стойност на бонуса
Превъртане
Срок за превъртане

Любителите на баскетболната игра са сериозно стимулирани от Bet365. Всеки техен акумулатор, съставен от европейски срещи и отговарящ на основните изисквания, ще получи увеличение, спрямо броя на комбинираните селекции. Благодарение на този бонус, могат да се сдобият с допълнителни 50% към съставената колонка. Допускат се единствено обикновени акумулатори. Системи и системни комбинации, като Lucky 15 и Lucky 31, не се причисляват към бонуса.

Правила и условия:

Направете множествен залог преди мач от 2 или повече селекции от първенствата за мъже Евролига, Еврокупа, Лига АСВ на Испания, Лега 1 на Италия и Бундеслига на Германия за следните пазари: Хендикап с 2 възможности и Общо в Мача с 2 възможности.

Ако залогът е успешен, ще добавим бонус между 5% и 50% към печалбата Ви. Сумата на бонуса зависи от броя селекции. В таблицата по-долу може да видите различните бонуси.

Бонусът се плаща в брой и се добавя към изтегляемия Ви баланс.

Тази оферта е достъпна само за нови и класиращи се клиенти.

Офертата важи за печалба от множествени залози преди мач от 2 или повече селекции от първенствата за мъже Евролига, Еврокупа, Лига АСВ на Испания, Лега 1 на Италия и Бундеслига на Германия за следните пазари: Хендикап с 2 възможности и Общо в Мача с 2 възможности.

Максималният бонус е 100.000€ или еквивалент в друга валута.

Този бонус не важи в случаите, в които сте използвали Затвори Залог, за да затворите цял залог. Ако Затвори Залог е използван за част от залога, бонусът ще се изчисли на база останалия активен залог.

Ако квалифициращ залог е бил променен чрез функцията Промени Залог, бонусът ще бъде изчислен на база новия залог. Ако залог е бил променен, за да включи или промени селекция от събитие, което е На Живо, бонусът няма вече да е валиден.

Залози комбинации с бонуси като Lucky 15 или Lucky 31 не важат за тази оферта.

Баскетболните залози стават все по-предпочитани, тъй като предлагат разнообразни залози, а и букмейкърите следят повечето елитни шампионати. В bookmaker-ratings ще срещнете вълнуващи прогнози за Евролигата и Еврокупата, а освен това, може да подобрите знанията си, доверявайки се на предложените залози от родната баскетболна лига и американското първенство (NBA).

Комбинирайки повече двубои в права колонка, получавате шанс за по-високи печалби, тъй като коефициентите се умножават. Включването към този бонус изисква минимум 2 селектирани маркета, за които грабвате 5% увеличение. Ето и повече информация за бонусът, придобит от съответните комбинации.

Най-добрите бонуси от БР
Коментари
За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P