По букмейкър / казино
Отмени
Филтри
Букмейкъри
Неактивен

Бонус до 50 лева Безплатен Залог за Шампионската лига

Използван от 17 човека
Стойност на бонуса
50 лева
Превъртане
Срок за превъртане
7 дни

Може да получите до 50 лева Безплатен Залог при залог на срещите реванши от осминафиналите на Шампионска лига в периода 09-17.03.2021 година от Winbet.

Трябва да направите квалифициращ залог за минимум 20 лева на минимален коефициент 1.30 преди началото на дадената среща.

Всеки клиент с квалифициращ залог за конкретна среща ще получи 20 лева Безплатен залог при достигане до продължения в нея или 50 лева при достигане до изпълнения на дузпи.

Промоционален период

Начало: 08.03.2021 г.
Край: 17.03.2021 г.

Правила и Условия

 1. Към промоцията се отнасят залози, направени на срещите реванши от осминафиналите на Шампионска лига в периода 09-17.03.2021 г.
 2. За квалифициращи се зачитат залози, направени на минимален коефициент 1.30.
 3. За квалифициращи се зачитат само единични залози. Множествени залози и системи няма да се зачитат към промоцията.
 4. Залози с бонус средства няма да се зачитат в полза на промоцията.
 5. Само залози, направени с реални средства преди началото на срещата, ще се зачитат в полза на промоцията.
 6. Минималната сума на квалифициращ залог е 20 лева (или еквивалента им в евро).
 7. Предварително затворени залози с функцията Кеш-аут, отменени и наполовина отменени залози няма да участват в промоцията.
 8. Само първият квалифициращ залог на клиент на всяка от срещите, включени в промоцията, ще се зачита за участие.
 9. Всеки клиент с квалифициращ залог за конкретна среща ще получи 20 лева безплатен залог при достигане до продължения в нея или 50 лева при достигане до изпълнения на дузпи.Примери:
  – При квалифициращ залог за срещата Ювентус – Порто и достигане до изпълнение на дузпи, всеки клиент ще получи 50 лева безплатен залог.
  – При друг квалифициращ залог за срещата Борусия Дортмунд – Севиля и достигане само до продължения, всеки клиент ще получи 20 лева безплатен залог.
 10. Безплатният залог за всяка една от срещите може да бъде алтернативно или 20 лева или 50 лева в зависимост от развитието й.
 11. Безплатният залог ще бъде добавен в профила на клиента до 24 часа след приключване на срещата. Ако не бъде добавен в посочения срок е необходимо да се свържете с нас, за да го добавим допълнително.

Как да получите Безплатния залог

 1. Безплатният залог ще бъде добавен по сметката Ви при следните условия:„
 2. За да го активирате е необходимо да влезете в секция „Бонуси“ и да изберете „Приеми“, като не трябва да имате друг активен бонус за секция „Спорт“.
 3. Важи за всички спортни събития в секция „На Живо“ на winbet.bg. Залози за незапочнали събития, както и такива включващи селекция/селекции с електронни спортове, няма да бъдат разрешени с бонусните средства.
 4. Минималният коефициент, на който може да поставите залог с бонусните средства е 1.01.
 5. Безплатният залог може да се използва за единични, множествени и комбинирани залози.
 6. За да използвате безплатния залог е необходимо да заложите цялата му стойност в един залог. В случай че се опитвате да поставите залог с различна сума, то тя ще бъде взета от изтегляемия Ви баланс, ако разполагате с такъв.
 7. Ако Вашият залог е печеливш, само нетната печалба от него ще бъде добавена в изтегляемия Ви баланс и няма да има ограничения за използването ѝ. Сумата на безплатния залог няма да бъде начислена.

Пример: Имате безплатен залог от 20 лева на селекция с коефициент 3.00, като печалбата е 60 лева. В изтегляемия Ви баланс ще получите сумата от 40 лева, тъй като стойността на залога ще бъде приспадната от печалбата.
12.7 Ако използвате функцията Кеш-аут, сумата на безплатния залог ще бъде приспадната от цялата печалба. В случай че печелившата сума е по-ниска или равна на стойността на безплатния залог, няма да има средства, които да се добавят към изтегляемия Ви баланс.
Пример 1:
При безплатен залог от 20 лева и Кеш-аут на 8 лева, то няма да бъде начислена сума към изтегляемия баланс.
Пример 2:
При безплатен залог от 20 лева и Кеш-аут на 25 лева, то сумата от 5 лева ще бъде начислена към изтегляемия баланс и няма да има ограничения за използването ѝ.
12.8 При отменен залог няма да бъде начислена сума към изтегляемия баланс.
12.9 Срокът за активиране на безплатния залог е 7 дни.
12.10 Срокът за използване на безплатния залог след активация е 7 дни.
12.11 В случай че безплатният залог не е използван в този срок, то той се счита за невалиден.

Стефан Ралчев
Главен редактор
Материалът е проверен и одобрен
на 16.05.2024 от Стефан Ралчев
Най-добрите бонуси от БР
Коментари
За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P