По букмейкър / казино
Отмени
Филтри
Букмейкъри
Неактивен

Безплатен Залог до 10 лева от Bet365 за мач от Шампионската лига (ТРЯБВА ДЕПОЗИТ)

Използван от 304 човека
Стойност на бонуса
10 лева
Превъртане
Срок за превъртане

18+ | Важат правила и условия* 

Bet365 даваБезплатен Залог На Живо до стойността на вашия най-голям залог, но максимум до 10 лева.

ВАЖНО: Само клиенти, получили промоционалния имейл, уеб съобщение, текстово съобщение, показващо се съобщение или мобилно известие, имат право на тази оферта.

„Печалбите от Вашия безплатен залог ще бъдат добавени към Вашия изтегляем баланс, но сумата на самия безплатен залог На Живо не е включена в тези печалби. Например, залог от 10 лв на коефициент 3.00 ще донесе печалба от 30 лв (20 лв чиста печалба и 10 лв залог), докато безплатен залог На Живо от 10 лв на коефициент 3.00 (2/1) ще донесе само нетна печалба от 20 лв, тъй като сумата на безплатния залог На Живо от 10 лв не бива върната.“

Как става:

  1. Направете единичен залог преди мач на срещата Ман Сити – Реал Мадрид от Шампионската Лига, която ще се играе в Петък, 7 Август, 2020.
  2. Ще получите Безплатен Залог На Живо до стойността на Вашия най-голям залог преди мач (максималната стойност на Безплатен Залог На Живо е 10 лв*), който да ползвате, за да заложите на някой пазар На Живо за срещата Ман Сити – Реал Мадрид.
  3. Вашият Безплатен Залог На Живо ще бъде наличен след началото на срещата.
  4. За да ползвате Вашия Безплатен Залог На Живо, просто добавете селекция На Живо във фиша, след като мачът започне, и изберете опцията ‘Използвай Безпл. Залог’ до тази селекция.

Важни Условия и Правила

  • За да изискате офертата, направете залог преди мача. Безплатният Залог На Живо ще бъде равен на стойността на Вашия най-голям единичен залог, направен преди мача, до максимум 10 лв*.
  • Вашият активен квалифициращ залог не може да се променя чрез функция Промени Залог.
  • Ако затворите квалифициращия залог, преди да направите Безплатния Залог, той няма да се счита за квалифициращ залог. След като направите Безплатния Залог, може да затваряте частично квалифициращия залог, ако оставащата сума на залога е равна на сумата на Безплатния Залог. Например: ако направите залог 20 лв преди мача, за да се класирате за 10 лв Безплатен Залог На Живо, Частично Затваряне ще е достъпно, но ще е ограничено до оставащи активни 10 лв.
  • Вашият залог преди мач трябва да бъде направен и платен по обичайния начин от Изтегляемия Баланс или с Кредити за Залози. Тогава Вашият Безплатен Залог На Живо ще стане достъпен, като ще можете да го ползвате, когато добавите във фиша квалифицираща селекция На Живо. За да определите за коя селекция да се използва Безплатният Залог На Живо, изберете опцията ‘Използвай Безпл. Залог’ до самата селекция. Безплатният Залог На Живо изтича, ако не бъде използван на квалифициращия мач.
  • Печалбaтa от залози, направени със средствата от Безплатни Залози На Живо, ще бъдe добавенa към Вашия изтегляем баланс, но сумата на самия Безплатен Залог На Живо не е включена в тaзи печалбa.
Най-добрите бонуси от БР
Коментари
За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P