Вход

Залози на живо (Live)

09:10, 16 октомври 2018
«Букмейкър Рейтинги»
Последвай Прочети в пълната версия

С годините и развитието на интернет, залозите на живо ставаха все по и по-популярни. В днешно време това е един от най-търсените продукти и добрите in-play коефициенти, достъп до пазари и т.н. е много важен за да бъде един букмейкър успешен.

Сподели:

4.1. Как става?

Играчите избират залози по време на провеждане на мача. Те може да се основават на десетки фактори, които се случват в реално време – условията за игра, смените, развитието на мача, притежание на топката и много много други.

Коефициентите в този тип залози са динамични. В зависимост например от броя на вкараните голове или точки, те се променят. Невъзможно е да се залага например в момента когато топката в тениса бъде ударена, или във футбола при вкаран гол. Съответно с възобновяването на мача, отново имаме възможност да залагаме, макар и с нови коефициенти.

4.2. Къде мога да играя на живо?

Лидер в залаганията наживо е bet365. Те предлагат най-голям брой пазари и обикновено много добри коефициенти. На второ място от достъпните в България може да поставим betfair, и след това Efbet. Изборът на събития, коефициенти и качество на платформата за залози на живо са много важни и не всички букмейкъри са добри в тази част.

Можем да залагаме на живо не само на футбол и тенис, но и на баскетбол, хокей, бокс, ММА и други спортове.

Публикувано в Учебник по спортни залози
Сподели:
Подобни записи:
Залози на зимни спортове
09:10, 16 октомври 2018
Залози на американски футбол [НФЛ]
09:10, 16 октомври 2018
Избор на стратегия за залагане
09:10, 16 октомври 2018
Коментари
Напиши коментар
Пълна версия