Вход

Волейболни залози

12:10, 16 октомври 2018
«Букмейкър Рейтинги»
Последвай Прочети в пълната версия

Въпреки че в света волейбола не е от най-популярните спортове, ние в България имаме страхотни традиции в спорта. Залозите на волейбол също са разпространени, макар и възможните залози и пазари да са по-ограничени.

Сподели:

4.1. Краен резултат

Разбира се най-основният залог, който е наличен за всеки мач листнат от букмейкърите е този за краен резултат. При волейбола имаме 2 възможности – 1 / 2, без опция за равенство. Почти винаги има и отделни залози за първия гейм и т.н. Волейбола се приема за по-нишов спорт от букмейкърите и обикновено маржът е висок. Но пък от друга страна за играчи които познават добре спорта и лигата, на която залагат – има възможности да открият грешки в коефициентите на букмейкърите и да се възползват!

4.2 Хендикап

По подобие на тениса залозите с хендикап са много популярни и при волейбола, а хендикапът е 1.5 гейма (плюс или минус). Всички мачове във волейбола се играят до максимум 5 гейма. Това означава, че например при залог за Трентино срещу Перуджа, с хендикап -1.5 ще имаме следните възможности:

-победа за Трентино с 3:0 или 3:1 – залогът ни печели

-победа за Трентино с 3:2 или загуба за Трентино – залогът губи

4.3 Общ брой точки в мача

Залозите за общ брой точки в мача при волейбола са идентични с тези при баскета. В зависимост от първенството, отборите и т.н. броят точки варира, обикновено между 130 и 180. Съответно залог от този тип би бил например: Общо точки България – Италия ПОД/НАД 177.5.

4.4 Специални залози

Във волейбола също има набор от специални залози, някои от които се предлагат само на живо. Например ако 2 отбора стигнат до 25/25 и играят до разлика от 2 точки за да излъчат победител – има залози за това до колко точки ще играят и други.

Следете волейболните прогнози на типстърите от екипа на «Букмейкър Рейтинги»

Публикувано в Учебник по спортни залози
Сподели:
Подобни записи:
Залози на зимни спортове
12:10, 16 октомври 2018
Залози на американски футбол [НФЛ]
12:10, 16 октомври 2018
Избор на стратегия за залагане
12:10, 16 октомври 2018
Коментари
Напиши коментар
Пълна версия