Вход

Топ 5 на грешките при избор на букмейкър

19:07, 14 юли 2020
Мартин Георгиев
Последвай Прочети в пълната версия

В тази статия ще се опитам да дам отговор на един от най-честите въпроси, които един любител на хазарта си задава – как да изберем букмейкър и да не срещаме проблеми при тегленето на печалбите след това. Ще се опитам да ви дам 5 съвета, които ще ви помогнат да различите надеждните от ненадеждните букмейкъри.

Сподели:

Безплатен обяд няма

Много често ще получите оферти от лъжливи букмейкъри и мошеници открито щедри оферти, които да ви привлекат като клиент. Букмейкър, който накрая няма да ви плати, ще е готов да ви предложи всичко! Но трябва да запомните, че такова нещо като безплатен обяд няма. Ако даде компания предлага бонуси, които се различават много от конкурентите си, то е хубаво да направите повторна проверка на този букмейкър. Трябва да разберете, че не е най-важното колко е голям бонуса, а какво трябва да направите, за да го вземете и да се валидира във вашата сметка. Най-често началните бонуси представляват суми около 200-300 лева, така че ако видите букмейкър, който ви предлага да речем 500 лева и нагоре бонус, е много вероятно да бъдете измамени. Що се отнася до офертите за лоялни клиенти или познатите ви Бонус Лоялност – там сумите са неограничени. Имайте предвид, че един добър букмейкър се познава дори и по това – всяка компания би предпочела да върне част от загубите на клиента си, за да му демонстрира лоялност, отколкото да прибира единствено депозитите и загубите му.

Позицията на букмейкъра при вашето търсене в Google не значи нищо

Нямайте пълно доверия на позициите на дадени букмейкъри, когато правите търсене в някоя от интернет търсачките. Позицията на сайтовете не се определя от хора, а от изкуствения интелект на търсачките, които разпознават алгоритми в сайтовете. За съжаление те не са станали достатъчно умни и все още могат да бъдат манипулирани. Всяка една безскрупулна букмейкърска компания може да окупира първите позиции в търсачките, инвестирайки известна сума пари и време. Освен това те не се свенят да използват и някои не толкова честни методи, за да се доберат до първото място. Също така не подценявайте и това, че много от букмейкърите използват особено популярните т.нар. спонсорирани реклами/постове в Google или социалните мрежи, за да катерят класациите.

Не вярвайте на рекламите и шума

Не отривайте сметки в компании, използващи натрапчиви реклами. Топ букмейкър с висока репутация няма да си позволи да ви изпраща „спам“ мейли или да използва дразнещи pop-up прозорчета. Ако получите имейл с „фантастична“ оферта, която не очаквате, най-вероятно това е дело на измамници. Всеки може да си купи добре звучащ домейн, да направи няколко красиви промоционални изображения, да изпрати имейли до потенциалните си „жертви“ и да подсигури всичко това с положителни отзиви. Най-сигурният начин да си избегнете измамните букмейкъри е да видите рейтинга им на сайта, да прочетете всички отзиви в Букмейкър Рейтинги и да се запознаете с ревютата, които сме написали за вас след задълбочен анализ на компаниите. Така вие може да изберете сам най-добрия букмейкър, в който да залагате.

Разберете плюсовете и минусите на букмейкъра или се доверете на професионалистите

Не играйте в букмейкъри преди да проверите предоставените от тях услуги. За един новобранец в залаганията е трудно сам да идентифицира знаците, които показват качеството на един букмейкър. Това, че дадена компания ви предлага много пазари, не винаги значи, че е най-качествена – много често това може да значи по-ниски коефициенти и лимити на залаганията ви. При наличието на много пазари даден букмейкър трябва да разполага с много голям екип от експерти, които да следят промяната в коефициентите. Но това не е рентабилно дори и за най-големите бетинг компании. Затова решението за наблюдението на тези пазари е в намаляване на коефициентите – а ниски коефициенти не е нужно да бъдат постоянно монитирани. Най-успешните букмейкъри успяват умело да балансират броя на пазарите с качествени коефициенти.

Не се ограничавайте само с един букмейкър

Уверете се, че букмейкърът, който сте избрал, ви дава всичко необходимо, за да залагате при него. Някои компании дават начални бонуси и след това не си правят труда да поддържат вашия интерес с Бонуси за Лоялност или други периодични промоции. Не се ограничавайте само с един букмейкър, ако имате чувството, че не получавате достатъчно от избраната си компания. След няколко седмици отсъствие от един букмейкър, можете да получите и приятен бонус или изненада, за да се завърнете отново при него. Разбира се, има доста компании, които непрестанно предлагат промоции и интересни бонуси за своите клиенти. Нека не се лъжем, всяка една букмейкърска компания иска да спечели срещу вас, но разликата между добрата и лошата бетинг компания е, че добрите искат да вземат само малка част от сметката ви, което ще удължи удоволствието от вашето хазартно преживяване при дадения букмейкър.

Публикувано в Статии за спортни залози,
Сподели:
Подобни записи:
Как да правим успешни залози на „обръщалки“
19:07, 14 юли 2020
Топ 10 на най-често срещаните грешки при залозите
19:07, 14 юли 2020
Сингъл залог: Пазари, коефициенти и съвети
19:07, 14 юли 2020
Коментари
Напиши коментар
Пълна версия