Winbet с нова промоция: Derby Boost – до 50% по-голяма печалба

«Букмейкър Рейтинги»
Все още европейските турнири не са приключили, а вече се задава се уикенд, изпълнен с доста интересни дербита в клубните първенства.

Winbet промоция Derby Boost

Българският букмейкър Winbet ви дава нова възможност за повече печалби. Ако искате да се насладите на хубав и зрелищен футбол, но в същото време да спечелите и да удвоите вашите печалби, новата промоция на компанията е за вас.

Вземете 200 лева първоначален бонус при регистрация в Уинбет

ОПИСАНИЕ

До 50% по-голяма печалба с най-вълнуващите дербита от футболна Европа!

При осъществен печеливш множествен залог на шампионските дербита Байерн Мюнхен – Борусия Дортмунд, Ливърпул – Манчестър Сити и Ювентус – Милан, ние ще увеличим вашата печалба с 50%.

СРОК НА ПРОМОЦИЯТА

Начало: 07.11.2019
Край: 10.11.2019

ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

1. От промоцията могат да се възползват всички клиeнти на Winbet, които имат регистрация с реални средства.

2. Всеки клиент на Winbet ще получи до 50% върху нетната си печалбата си при печеливш квалифициращ залог. Допълнителната печалба се определя спрямо броя на квалифициращите срещи, комбинирани в множествен залог, както следва в таблицата:

Брой срещи

Допълнителна печалба

1 среща

15%

2 срещи

30%

3 срещи

50%

3. Допълнителната печалба е на стойност до 200 лв и се добавя като реални средства в клиентската сметка без никакви ограничения за теглене и разиграване. Това е максималната допълнителна печалба, която всеки клиент ще може да спечели сумарно от всичките си квалифициращи залози по време на промоцията.

4. Ако някоя селекция/залог е отложена/отменена, процента на увеличена печалба ще се прилага спрямо броя на печелившите селекции. Например, 3 селекции в права колонка с 2 печеливши и едно отложено/отменено събитие, играчът ще получи допълнителни 30% върху печалбата си.

5. Футболните срещи, които се зачитат към промоцията са: Байерн Мюнхен vs. Борусия Дортмунд в събота, Ливърпул vs. Манчестър Сити и Ювентус vs. Милан в неделя.

6. Минималната стойност на квалифициращ залог е 10 лева или еквивалента й в евро.

7. За да се възползвате от увеличена печалба може да поставите залога си на една от трите срещи, или чрез множествен залог включващ две или три от тях.

8. За да участвате в промоцията, в множествения залог, трябва да има само събития от посочените футболни срещи. Множествени залози в комбинация с други спортни събития няма да се зачитат в полза на промоцията.

9. Важи за единични залози (сингъл) и множествени залози (права колонка) с минимален коефициент на селекция 1.50 поставени на квалифицираща селекция. Ако една от селекциите е с коефициент по-нисък от 1.50, то тя няма да се зачита към промоцията. Системи пълно комбиниране са изключени от промоцията.

10. Промоцията се отнася до залози направени преди събитието, на живо, както и комбинация от двете.

Пример за квалифициращ залог 1:

Събитие Пазар Коефициент
Bayern Munich vs. Borussia Dortmund 1X2 :1

1.56

Liverpool vs. Manchester City Двоен шанс: 1X

1.54

Juventus vs. AC Milan Общо голове: Над 2.5

1.77

 

Брой залози: 3 Квалифициращи залози: 3 Допълнителна печалба: 50%
Залог: 100 BGN Коефициент: 4.25 Стандартна печалба: 425 BGN

Крайна печалба с 50% бонус: 637.50 BGN

Пример за квалифициращ залог 2:

Събитие Пазар Коефициент
Bayern Munich vs. Borussia Dortmund 1X2 :1

1.56

Liverpool vs. Manchester City Първи да отбележи гол: Liverpool

1.93

 

Брой залози: 2 Квалифициращи залози: 2 Допълнителна печалба: 30%
Залог: 100 BGN Коефициент: 3.00 Стандартна печалба: 300 BGN

Крайна печалба с 30% бонус: 390 BGN

11. Няма ограничение за броя на квалифициращите залози. Клиентите ще могат да получат допълнителната печалба за всеки един от двубоите, в случай че ги поставят в отделни квалифициращи залози.

12. Предварително затворени залози (Кешаут) няма да участват в промоцията.

13. Средствата спечелени по правилата на промоцията ще бъдат добавени в игровите сметки до 24 часа след края на промоцията. Ако не сте получили увеличената печалба в упоменатия срок, може да се свържете с нас, за да я добавим допълнително.

14. Всички други правила и условия на нашия сайт ще се отнасят до промоцията.

15. Запазваме си правото при недобросъвестни действия от страна на клиент, с цел да се възползва неправомерно от офертата, да не признаем за валидни направените от него залози, както и да приспаднем всеки положителен баланс, който е получен в резултат на неправомерните действия, а също така и размера на претърпените евентуални загуби.

Ако имате допълнителни въпроси във връзка с промоцията, моля, свържете се с отдел “Обслужване клиенти”. Ние сме на Ваше разположение 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата и ще се радваме да Ви бъдем полезни.

* Запазваме си правото да променим условията, както и срока на промоцията във всеки един момент. Клиентите ще бъдат уведомени своевременно при промяна.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

Сайтът «» няма лиценз за България,
затова достъпът до него е ограничен.
Ще бъдете пренасочени към букмейкър
който оперира легално в България.
Вход / Регистрация