Как да взема бонус от Ефбет при регистрация?

Стефан Ралчев

Съдържание

Efbet продължава налагането си на българския пазар като най-добрият букмейкър у нас. Компанията направи много промени през годините, като в момента е спонсор на доста отбори и на цялото българско футболно първенство. Аи не само – компанията спонсорира баскетболни клубове и различни спортни федерации.

 

С цел допълнително привличане на потребители Efbet предлага и бонус за новорегистрирани потребители, който е на стойност 100% до 200 лева (доскоро компанията предлагаше същата оферта, но до 100 лева). В настоящата статия ще ви преведем през стъпки на получаване на тази оферта, както и правилата, с които трябва да се съобразите за превъртането ѝ.

Рейтинг 4/5 Оценка на играчите 2.7/5

Бонус 200 лева

Промоционален код: 1059

Конкурентно високи коефициенти

Бърз депозит на пари кеш

ефбет бонус - 200 лева

Завършване на регистрацията

Първо трябва да сте приключили с процеса на регистрация в Ефбет, който е изключително лесен и преминава през няколко кратки стъпки. След като изпълните условията, вече може да депозирате средства.

Изберете един от следните методи, за да депозирате средства: кредитна/дебитна карта; Epay.bg; EasyPay, ecoPayz, Fastpay, Cashterminal или Банков трансфер.

Офертата 100% бонус първи депозит НЕ ВАЖИ, ако направите депозит със Skrill или Neteller.

Най-удобният метод е с дебитна карта, като тя трябва да е задължително на Ваше име, защото при процеса на верификация ще поискат копие от предната страна на картата, с която сте депозирали (или снимка/скрийншот на метода, който сте избрали за депозит).

Превъртане на бонуса

Офертата на Efbet важи само за български граждани и такива, които залагат на територията на България. Максималната сума, която можете да получите като бонус, е 200 лева, като тя ще бъде преведена по сметката ви малко след направения първи депозит. Ако случаят не е такъв, незабавно се свържете с оператор в „чат на живо“ или пишете имейл на [email protected]. Бонусът ще бъде изплатен под формата на безплатен залог.

Депозит – 200 лева Бонус – 200 лева Сума за превъртане: 1200лв

За да имате възможност да изтеглите средствата, натрупани в сметката, ще трябва да превъртите сумата на депозита + сумата от бонуса 3 пъти. Например: Депозирате 200 лева, като бонусът е още 200. Трябва да направите 1200 лева квалифициращи залози, за да имате възможност да изтеглите парите. Към условието за превъртане на сумата не се броят пазари на коефициент под 1.20.

За квалифициращи залози НЕ СЕ зачитат следните пазари:

  • Азиатски хендикап
  • Всички видове азиатски линии
  • Равенство няма залог
  • всички видове маркети съдържащи четно/нечетно за всички видове спортове

Залози, които са уредени чрез опцията „затвори залог“, не се броят като квалифициращи за превъртането на бонуса. Същото важи и за залози, уредени на коефициент 1.00.

ВАЖНО: След като направите депозит, разполагате с 30 дни, за да превъртите бонуса. Ако това условие не е спазено, Ефбет има право да отнеме печалбите и сумата на бонуса. Съществува и вероятност срокът на изпълнение да бъде увеличен, но не разчитайте на това.

Теглене на средствата

След като имате напълно верифициран акаунт и сте изпълнили условията за превъртане на началния бонус, вече можете да изтеглите средствата си. Това става с метода, с който сте осъществили първия си депозит, чрез EasyPay или с Банков трансфер.

Това са кратките стъпки за получаване на бонуса и условията, които трябва да изпълните, за да покриете изискванията за успешно приключване на офертата „начален бонус“ в efbet.

❓ Как мога да взема начален бонус от Efbet?

Тук можете да видите видео с инструкции как да вземете вашия начален бонус.

❓ Има ли бонус код за Efbet?

Да, бонус кодът е 1059.

❓ Колко е началният бонус в Efbet?

100% до 200 лева в спорт.

❓ Кога мога да изтегля бонуса си от Efbet?

Трябва да превъртите 3 пъти сумата на депозита + бонус парите, които са преведени по сметката. Залозите трябва да са на коефициент от над 1.20.

❓ Всички пазари ли важат при „превъртането“ на бонуса в Efbet

Пазарите за азиатски хендикап, всички видове азиатски линии, равенство няма залог и пазарите за четно/нечетно не биват считани за квалифициращи залози.

Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0