Как да взема бонус първи депозит от bet365?

Стефан Ралчев

Съдържание

Като един от големите „играчи“ сред световните букмейкъри, няма как Bet365 да не предлага бонус начален депозит. Той е на стойност 100% от първия ви депозит на сайта (до 100 лева), като ще получите 100 лева „кредити за залози“. В настоящата статия ще ви преведем през стъпките, които трябва да изпълните, за да вземете бонуса си.

 

Рейтинг 5/5 Оценка на играчите 4.2/5

Бонус код: BRATINGS

Високи коефициенти

Голямо разнообразие от залози

Завършване на регистрация

Първо трябва да сте преминали процеса на регистрация на bet365. След това трябва да верифицирате вашата сметка (със снимки на лична карта или друг документ), като процесът на одобрение трае до 48 часа, но обикновено става по-бързо.

Съветваме ви в този период да да не депозирате пари в сайта, докато не Ви потвърдят, че сметката ви е верифицирана и няма проблем с документите и данните, които сте подали към операторите на Бет365.

След края на този процес ще сте уверени, че сметката ви е легитимна и можете спокойно да продължите към изискването на бонус първи депозит – може да намерите офертата в секция „Мои оферти“:

Как се взима бонус при регистрация в bet365?

Първи депозит

Депозирайте между 10 и 100 лева, за да се възползвате от офертата на bet365. Единственото условие, с което трябва да се съобразите, е да не правите депозита с опциите Skrill, NETeller, ePay.bg, paysafecard или платежни методи „by Skrill”, защото с тях няма да получите бонуса в размер 100% от вашия депозит (до 100 лева).

Най-добрият метод е чрез дебитна карта (Visa, Visa Electron, Maestro Card) или банков трансфер (FastBank Transfer или Bank Wire). Разликата обаче е, че с дебитна карта парите веднага достигат сметката ви в Bet365, докато при банковия вариант трябва да изчакате 1-3 дни (Бърз банков трансфер) или 2-10 дни (Нормален банков трансфер).

ВАЖНО: Картата, с която депозирате, трябва да е на ВАШЕТО име. Ако използвате на роднина или приятел, рискувате както да не ви одобрят за „бонус депозит“, така и да лимитират и дори деактивират профила ви в Bet365.

Изискване на офертата

След като сте направили квалифициращ депозит, имате 30 дни, за да изискате своя начален бонус. Ако не сте го активирали още след депозита, то може да го намерите като се насочите към меню „Услуги“, изберете „Мои оферти“ и след това изберете „Изисквай“ за съответната оферта.

Тогава в сметката ви ще бъдат заредени 100 лева „кредити за залози“ и ще може да ги използвате, след като превъртите сумата от 100 лева, която сте депозирали, на квалифициращи залози. След тяхното уреждане, сумата от 100 лева „кредити за залози“ ще е налична за използване.

ВАЖНО: Бет365 измени правилата на началния си бонус, като новото наименование е вече споменатото „Кредити за залози“. С тях правите залози на различни събития, като заложената сума няма да се прибави към паричната ви сметка, но печалбата ще бъде добавена.

Превъртане

С това пада и условието за 3 пъти превъртане на сумата от депозита и бонуса. Нужен е само един залог на коефициент 1.20+. Вашите Кредити за Залози са неизтегляеми и ще бъдат загубени и премахнати, ако по Вашата сметка няма активност в продължение на 90 поредни дни.

Теглене

Няма рестрикции за това кога може да теглите средствата, натрупани във Вашата сметка. Може да изтеглите парите си със същата опция, с която сте депозирали средства.

Това са кратките стъпки по изискване на бонуса, които трябва да предприемете, за да сте сигурни, че ще се класирате за тази оферта на Bet365.

Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0