Тайсън Фюри – Том Шварц: Прогноза и коефициенти на Николай Валуев

08:50, 16 юни 2019
Бившият световен шампион в тежка категория Николай Валуев прогнозира още един интересен мач. Този път между Тайсън Фюри и Том Шварц. Валуев е част от екипа на Букмейкър Рейтинги, а в момента е и представител в Руската Дума.

Циганския крал и Том Шварц се готвят неуморно за сблъсъка по между, който ще се проведе в казино „Ем Джи Ем Гранд“ в Лас Вегас, а пресконференцията преди двубоя се превърна в истинско зрелище.

Противно на обичайните заплашителни погледи и стойки, Фюри демонстрира изключително добро настроение и присъстващите видяха забавни сцени.

Сред аудиторията се чуха дори призиви „Искаме целувка“, след което Циганския крал не се поколеба и насочи устните си към Шварц.

Когато говорим за целувка, е важно да отбележим, че Кубрат Пулев също трябваше да се бие на тази галавечер, но именно целувката с Джени Суши осуети намерението му и той само ще наблюдава двубоя като зрител.

Ето прогнозата на Николай Валуев:

Тайсън Фюри е непобеден до момента – 28 мача, 27 победи и 1 равенство срещу Дионтей Уайлдър  през декември 2018 година. Спомняте си какво направи срещу Владимир Кличко преди известно време. Срещу него обаче се изправя непобедения немски талант – Том Шварц. Той е с 24 победи от 24 мача, 16 от тях с нокаут.

Немецът е 197 сантиметра, непобеден е, но Фюри е по-висок от него, по-опитен и по-мощен. Германецът може би ще действа на принципа „удря и се връща в защита“, но Фюри умело може да действа от разстояние и със сигурност ще разстрои играта на Шварц.

Ако вземем предвид експлозивната тактика на Фюри и хулиганските му прояви, това ще бъде интересна битка. Този бой си струва да се наблюдава – по много и различни причини.

Това обаче е тежка категория, така че всичко може да се случи, но аз прогнозирам победа за Фюри с нокаут.

Успех на всички, гледайте бокса, обичайте бокса.

Единичен: Спечелен
Боксов мач, без отношение към пояси
08:50/16 юни
Тайсън Фюри - Том Шварц
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 2 човека
Печели 100%
Не печели 0%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
[НОВО] 100% до 200 лв Бонус за Нова сметка от Efbet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Efbet предлага на своите нови клиенти 100% до 200 лева начален бонус. Нужна е регистрация и депозит.
Към сайта
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0