Тайсън Фюри – Деонтей Уайлдър: Прогноза за бокс на Николай Валуев

07:00, 10 окт. 2021
Николай Валуев е бивш професионален състезател по бокс. Притежава два пъти световната титла в тежка категория версия (WBA). Валуев е експерт, част от екипа на Букмейкър Рейтинги, в професионалния бокс, ММА и UFC. Той дава своята прогноза зa боксовата срещата между Тайсън Фюри и Деонтей Уайлдър.
Единичен: Спечелен
WBC
07:00/10 окт.
Тайсън Фюри - Деонтей Уайлдър
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

Светът на бокса приветства третата среща между Деонтей Уайлдър и Тайсън Фюри. Уайлдър ще се опита да вземе колана си, но Фюри е готов за това. Психологически той е много по-подготвен от Уайлдър. Уайлдър ще трябва да извади и покаже козовете на опонента си, не само под формата на своите мощни удари, които притежава. Мисля, че той трябва да играе с асертивна техника, което обаче не можем да кажем за последната му битка. Ще трябва да направи много неща, които не е правил до сега.

Тайсън Фюри разбира всичко това перфектно. Той напълня, за да изглежда още по-могъщ пред опонента си. В същото време мисля, че той не е загубил своята пластичност.

Направи Регистрация в bet365

Трудно е да се предположи каква тактика ще предприеме Уайлдър. Нека видим дали Деонтей ще успее да приложи печеливш план. В миналата среща той показа психологическата си непоследователност и затова загуби. Психологически е много трудно да се промениш на такава зряла възраст, така че предполагам, че тук нищо няма да се промени.

Струва ми се, че Тайсън Фюри трябва да спечели тази битка – 1.40 в бет365. Нека да гледаме тази прекрасна битка, където е много трудно да се каже на кого съдиите в крайна сметка ще вдигнат ръката. Психологията и изящната техника ще решат всичко.

Гледайте бокса, обичайте бокса.

Начален бонус
100% Бонус код отваряне на сметка от Bet365 (18+ | Важат правила и условия)
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Компанията Bet365 предлага следната НОВА оферта на своите нови клиенти – 100% Бонус Нова сметка (до 100 лв кредити за залози). Нужна е регистрация и депозит в размер на минимум 10 лева.
2433
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари