Швеция – Чили прогноза

19:00/24 мар. '18

Швеция посреща Чили в приятелска среща тази събота, като домакините ще използват срещата, за да напипат верния ритъм преди предстоящото световно първенство през лятото. Гостите пък не успяха да се класират, и ще използват тази контрола като прослушване за доста от своите млади футболисти.

Шведите със сигурност са с приповдигнат дух, класирайки се на световно първенство за първи път след 2006 година. Разочарованието за Чили е огромно, като всички ги считаха за един от най-опасните участници, но слабото представяне в квалификациите се оказа решаващо и сега пред тях стоят големи въпросителни. Задачата пред треньора Рейналдо Руеда е да сформира боеспособен отбор за следващия квалификационен цикъл, затова можем да очакваме появата на нови имена в отбора на гостите.

Тези две държави са се срещали само веднъж досега, в контрола през 2006 година завършила с равенство 1:1. Въпреки, че според букмейкърите гостите са фаворити, скандинавците се намират в по-добра форма. Последните им 6 срещи донесоха три победи, две равенства и само една загуба. Чили от своя страна загуби 4 от своите последни 6 двубоя, а спечели само 2. Изходът от този мач е трудно предвидим, но със сигурност битката ще е оспорвана, което ни кара да потърсим головите пазари за този двубой. Във всички последни 5 срещи на Швеция имаше под 2.5 гола, докато това беше така и в 3 от последните 6 срещи на Чили. Предвид прагматичния шведски стил, и несработения отбор на гостите очакваме труден мач, който едва ли ще донесе изобилие от голове. Затова препоръчваме залог от под 2.5 гола в мача при коефициент 1.61.

Друг любопитен факт е, че Чили се представя още по-неубедително в контролни срещи далеч от дома. Последните 7 такива доведоха до 1 равенство и 6 загуби. С оглед на това, че Швеция ще търси обиграване и едва ли ще хвърли всички сили, допускаме евентуален равен резултат, затова предлагаме залог 1Х за краен резултат при коефициент 1.57.

Единичен: Загубен
Национални отбори - приятелска среща
19:00/24 мар.
Швеция - Чили
Гласувай - ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Единичен: Текущ
Национални отбори - приятелска среща
19:00/24 мар.
Швеция - Чили
Гласувай - ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Начален бонус
100% Бонус отваряне на сметка от Bet365

Bet365 предлага следната оферта на своите нови клиенти – 100% Бонус Нова сметка. Нужна е регистрация и депозит.

За да се класирате за този бонус:

 1. Регистрирайте нов акаунт в Бет365
 2. Полето Бонус код при регистрация няма нужда да бъде попълвано (обновено: 23.01.2019) – Bet365 промениха политиката си спрямо предлаганите бонуси и вече не е нужно да попълвате промо код, за да се възползвате от офертата.
 3. Депозирайте средства в сметката си
 4. Влезете в меню Клиенти -> Оферти -> Налични оферти и кликнете върху бутон Изискай. Бонусът ще се зареди по сметката Ви.
 5. За да можете да го използвате е нужно 1 път да заложите напълно първоначалния си депозит на поне 1.50 коефициент.
 6. След като превъртите 3 пъти стойността от сумата на депозита и бонуса, ще можете да извършите теглене.

✔ За разлика от първоначалните бонуси на други букмейкъри, вие запазвате и самия бонус, а не само печалбата от залозите направени с него. Също така можете да залагате и на пазари с коефициент под 1.50, като ще получите печалбите си, просто тези залози няма да се зачитат в условието за превъртане на бонуса.

Важно: Не трябва да използвате методи Skrill, Neteller и Skrill 1-Tap за квалифициращия Ви първи депозит, в противен сличай няма да се класирате за 100% Бонус Нова сметка.

Ако все пак сте направили Вашия първи депозит чрез някои от методите по-горе, е нужно да направите нов депозит чрез позволен метод за плащане и ще можете да се възползвате от офертата.


Правила и условия на промоцията:

 • До 7 дни след квалифициращия първи депозит е нужно да изискате своя бонус
 • Сумата на депозита и бонуса трябва да се превърти 3 пъти на коефициент не по-нисък от 1.50, за да можете да теглите (в секция Оферти можете да следите прогреса по изпълнението на условието)
 • Условието за превъртане на офертата трябва да бъде изпълнено до 90 дни
 • Залози на пазари Азиатски Хендикап и Гол Линия няма да бъдат зачетени в изискването за превъртане.
 • Важат мининални коефициенти, ограничения за залози и методи за плащане. Печалбата изключва Кредити за Залози. Важат срокове и условия.

Моля, прочетете пълните условия на сайта на букмейкъра преди да се възползвате от офертата.

Вземи бонус от тук
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0