Швеция – Чили прогноза

19:00, 24 мар. 2018
Швеция посреща Чили в приятелска среща тази събота, като домакините ще използват срещата, за да напипат верния ритъм преди предстоящото световно първенство през лятото. Гостите пък не успяха да се класират, и ще използват тази контрола като прослушване за доста от своите млади футболисти.

Шведите със сигурност са с приповдигнат дух, класирайки се на световно първенство за първи път след 2006 година. Разочарованието за Чили е огромно, като всички ги считаха за един от най-опасните участници, но слабото представяне в квалификациите се оказа решаващо и сега пред тях стоят големи въпросителни. Задачата пред треньора Рейналдо Руеда е да сформира боеспособен отбор за следващия квалификационен цикъл, затова можем да очакваме появата на нови имена в отбора на гостите.

Тези две държави са се срещали само веднъж досега, в контрола през 2006 година завършила с равенство 1:1. Въпреки, че според букмейкърите гостите са фаворити, скандинавците се намират в по-добра форма. Последните им 6 срещи донесоха три победи, две равенства и само една загуба. Чили от своя страна загуби 4 от своите последни 6 двубоя, а спечели само 2. Изходът от този мач е трудно предвидим, но със сигурност битката ще е оспорвана, което ни кара да потърсим головите пазари за този двубой. Във всички последни 5 срещи на Швеция имаше под 2.5 гола, докато това беше така и в 3 от последните 6 срещи на Чили. Предвид прагматичния шведски стил, и несработения отбор на гостите очакваме труден мач, който едва ли ще донесе изобилие от голове. Затова препоръчваме залог от под 2.5 гола в мача при коефициент 1.61.

Друг любопитен факт е, че Чили се представя още по-неубедително в контролни срещи далеч от дома. Последните 7 такива доведоха до 1 равенство и 6 загуби. С оглед на това, че Швеция ще търси обиграване и едва ли ще хвърли всички сили, допускаме евентуален равен резултат, затова предлагаме залог 1Х за краен резултат при коефициент 1.57.

Единичен: Загубен
Национални отбори - приятелска среща
19:00/24 мар.
Швеция - Чили
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Единичен: Текущ
Национални отбори - приятелска среща
19:00/24 мар.
Швеция - Чили
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
100% Бонус код отваряне на сметка от Bet365 (18+ | Важат правила и условия)
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Bet365 предлага следната НОВА оферта на своите нови клиенти – 100% Бонус Нова сметка (до 100 лв кредити за залози). Нужна е регистрация и депозит в размер на минимум 10 лева.
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0