Сент Андреу – Герника клуб, Купа на Краля прогнози

21:00, 12 сеп. 2018
Играе в
Започва разпределението на тимовете, които ще се включат в същинската част на турнира Купата на Краля. Участието си започват тимове от Сегунда, които ще мерят сили срещу опоненти от трета дивизия и Терцера Дивисион. Подбрал съм два залога за мача Сент Андреу – Герника Клуб, който ще се проведе в сряда вечер от 21:30. Домакин на събитието е стадион “Естадио Нарцис Сала” в крайбрежния град Барселона.

Смятам, че домакините са леко подценени. Въпреки разликата от едно ниво, която не е от особено голямо значение, Сент Андреу ще затрудни своя съперник. Каталунци се намират в добра форма, като стартираха сезона в Терцера със 7 точки от 4 мача, което ги нарежда на четвърта позиция. Барселонци не бяха се включвали в купата на Испания в последните 5 години. Завръщането им бе сравнително добро, като Сент Андреу постигна успех над Корнея, който е поставен в по-висш ешелон.

Вторият съперник от Сегунда Б едва ли е внесъл уплах сред домакините. Герника не е особено убедителен от началото на сезона. Това е отбор, който се стреми към съхраняване на позицията си в трета испанска дивизия, без да има амбициозни планове за покоряване на футболни върхове. Съставът на Герника изпитва сериозни проблеми при своите гостувания. Последните 5 визити бяха загубени, а инкасираните голове достигнаха бройката от 13, което е средно около 2,5 попадения на мач. Несъмнено това ще вдъхне увереност сред домакините, които не бива да се отписват.

Избрал съм два пазара за срещата, които са идентични, но са разпределени за отделните части. На първо място поставям залог ДНБ 1 (1-во полувреме), тъй като Сент Андреу ще бъде по-активен преди почивката и ще търси домакински натиск. Дори да не стигне до водачество през първата част, залогът ще бъде върнат.

Друга опция, този път за краен изход, е двоен шанс 1Х. Както вече споменах, домакините са способни да поднесат изненада, а коефициентът от 1,90 си заслужава да бъде игран. Действайте бързо при поставянето на залозите, защото коефициентите за знак 1 се сриват драстично.

Единичен: Текущ
Испания, Купа на краля
21:30/11 сеп.
Сант Андреу - Герника клуб
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Единичен: Спечелен
Испания, Купа на краля
21:00/12 сеп.
Сант Андреу - Герника клуб
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
100 лв (200%) Начален бонус от Winbet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Winbet предлага на своите нови клиенти Начален Бонус Спорт. Вземете 200% – до 100 лева след нова регистрация.
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0