Нигерия – Хърватия прогноза

22:00, 16 юни 2018
Нигерия и Хърватия излизат в много важен мач и за двата отбора. Нигерия има апетит към второто място, но Хърватия ще опита да започне с победа, за да има шанс за първата позиция в групата. 

Това хърватско поколение играе заедно вече от доста години, а за много от тях това може да е последният шанс за голям успех. След разочарованието от ранното отпадане на европейското първенство през 2016, и всички скандали около футболния съюз на страната, този отбор е бил в по-изгодни позиции. Класата на Модрич обаче все още е налична, а дълбочината на състава им е впечатляваща, особено в предни позиции.

Нигерия е жокерът в групата, но много от надеждите на тима зависят изцяло от първата среща с Хърватия. Дори при загуба, суперорлите ще запазят надежди, че могат да изненадат фаворита Аржентина, но ако постигнат добър резултат шансовете им за класиране ще придобият реалистичен размер.

Хърватия победи Сенегал в последната си контрола, което показва, че са готови да срещнат съперник с такъв стил на игра. Нигерийците нямат победа в последните си 4 срещи, и макар отборът да разполага с доста качествени футболисти, ще се изискват огромни усилия, за да се преборят с някой от фаворитите в групата.

В крайна сметка очакванията са тук отново да станем свидетели на победа за шахматистите. Това е и нашата препоръка за този двубой, която е оценена с коефициент 1.72.

Единичен: Текущ
Световно Първенство 2018
22:00/16 юни
Нигерия - Хърватия
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0