Лео Санта Крус – Рафаел Ривера боксова прогноза на Николай Валуев

05:00, 17 февр. 2019
На 17 февруари рано сутринта към 05:00 часа българско време един срещу друг на ринга ще се изправят Лео Санта Круз и Рафаел Ривера. Ето прогнозата на бившия световен шампион по бокс Николай Валуев, който сега е част от екипа на Букмейкър Рейтинги.

Лео Санта Круз (35-1-1, 19 нокаута) срещу  Рафаел Ривера (26-2-2, 17 нокаута) се изправят в полулека категория за пояса на WBA Super.

Какво може да очакваме от този мач и от тези момчета? Разбира се, че и двамата са добри състезатели. В последния момент Лео Санта Круз получи този съперник – Ривера, тъй като преди това имаше планиран мач с друг опонент. Но смятам, че Ривера все пак ще бъде готов за двубоя. 

След последните две битки, в които Санта Круз победи Абнер Марес и Карл Фрамптън, мога да кажа, че вече е преминал през сериозни бойци. 

Ривера обаче не може да се каже, че може да се похвали с такива успехи над толкова класни съперници. 

Мисля, че няма да бъде трудно за Круз да се справи със своя съперник след 6-тия рунд. Мисля, че победата на Санта Лео Круз ще се случи, но няма да бъдат изиграни всички рундове.

Успех на всички, гледайте бокса, обичайте бокса.

Коефициентът за този залог е предоставен от Betfair.

Единичен: Загубен
WBA Super
05:00/17 февр.
Лео Санта Крус - Рафаел Ривера
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
€100 Бонус код за Нова сметка от Betfair
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Betfair предлага до €100 при регистриране на нова сметка. Бонусът не се получава наведнъж, а на части от по 10 евро. Изисква се регистрация и депозит.
Към сайта
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0