Франция – Австралия прогноза

13:00, 16 юни 2018
Фаворитът Франция се изправя срещу джуджето в групата Австралия. Всички очакват петлите да стартират убедително, но дали кенгурата са способни на изненада?

Талантливият отбор на Франция вече разполага и със солиден опит на голямата сцена. Първото препятствие пред тях е отборът на Австралия. На хартия, разликата в класите е гигантска. Петлите обаче не могат да си позволят отпускане и трябва да намерят ритъма си на игра максимално бързо, за да не допуснат колебливо представяне да ги лиши от трофей за пореден път.

Австралия идва без големи очаквания, но отборът се представя сравнително постоянно до момента. Победите над Чехия и Норвегия със сигурност са им дали доза увереност, но Франция ще бъде съвсем различен род предизвикателство.

Атаката на Франция е впечатляваща, и очаквам този мач да се превърне в първата голова фиеста на първенството. Затова тук препоръчвам залог за победа на Франция и над 2.5 гола в мача.

Единичен: Текущ
Световно Първенство 2018, Групова фаза
13:00/16 юни
Франция - Австралия
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
100% Бонус код отваряне на сметка от Bet365 (18+ | Важат правила и условия)
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Bet365 предлага следната НОВА оферта на своите нови клиенти – 100% Бонус Нова сметка (до 100 лв кредити за залози). Нужна е регистрация и депозит в размер на минимум 10 лева.
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0