Ерол Спенс – Дани Гарсия: Боксова прогноза на Николай Валуев

03:00, 06 дек. 2020
Николай Валуев е бивш професионален състезател по бокс. Притежава два пъти световната титла в тежка категория версия (WBA). Валуев е експерт, част от екипа на Букмейкър Рейтинги, в професионалния бокс, ММА и UFC.Той дава своята прогноза зa боксовия мач между Ерол Спенс и Дани Гарсия.
Единичен: Спечелен
Шампионски мач/полусредна категория/версии WBC и IBF
03:00/6 дек.
Ерол Спенс-Младши - Дани Гарсия
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

Ерол Спенс и Дани Гарсия се изправят един срещу друг в мач в полусредна категория за шампионските пояси във версиите WBC и IBF.

До момента Ерол Спенс-Младши има 26 мача и 26 победи, 21 от които с нокаут. Той е притежател на двата шампионски пояса и това ще му бъде първа защита, след като ги спечели миналата година. Срещу себе си има Дани Гарсия, който е с две години по-голям от него, на ринга има 38 мача, от които 36 победи и 2 загуби.

Дани Гарсия е не по-малко опитен в сравнение с Ерол Спенс. И двамата са американци, но със сигурност има разлика в стила им на игра. И двамата имат най-мощния боксов арсенал, имат огромен опит. Освен това Спенс има богат аматьорски произход, той е левичар, а Дани Гарсия е десничар.

Нека се спрем на мястото на срещата. Арлингтън – мястото, на което ще се проведе битката, като че ли ще помогне повече на Спенс. Да, пандемията от коронавирус прави свои собствени корекции в залата и няма да има зрители, както обикновено, но въпреки това стени у дома винаги помагат. Нещо повече, Ерол Спенс сега иска да докаже на целия свят, че автомобилната катастрофа, в която бе замесен през 2019 г., изобщо не го е засегнала.

Дани Гарсия има също толкова важни аргументи на своя страна. Той е готов да потвърди намеренията си със своята филигранна техника, отношение и трансцендентална мотивация да вземе тези два пояса от Спенс.

Това е интересна битка, която трябва да се гледа. Най-вероятно това ще бъде доста дълга среща, може би дори преминаване през цялото времетраене и всички рундове. Все пак мисля, че победата ще бъде по точки за Спенс. Да видим – може би греша, но това е случаят, в който е изключително трудно да се правят прогнози.

Начален бонус
Exclusive
100% до €130 Начален Бонус Спорт от BetWinner
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Букмейкърът BetWinner приветства своите нови клиенти с Увеличен Начален Бонус Спорт в размер на 100% до €130. Трябва да направите нова регистрация и депозит.
498
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари